TFF'yi 17,5 milyon lira zarardan kurtardı!

Türkiye Gazetesi spor yazarı Ömer Faruk Ünal, 'Hakem Odası' adlı köşesinde Fatih Terim'in 22,5 milyon lira tazminatının nasıl 5 milyon liraya indiğini yazdı. Eski PFDK Başkanı avukat Hüseyin Karaahmetoğlu'nun mücadelesi sonucunda 17,5 milyon liranın TFF'nin kasasında kaldığını belirten Ünal, "Konu iyi bir hukukçu ve mesleğinde otorite olan Hüseyin Karaahmetoğlu’na havale edildi. Hakemlerin belki iki yılda alacağı toplam para bir kalemde TFF’nin kasasında kaldı." dedi.

TFF'nin Fatih Terim'le yollarını ayırmasının ardından ünlü teknik adam Federasyon'dan 22,5 milyon lira tutarında tazminat talep etmişti. Tazminat davası açılırken, konuyu bilen hemen herkesin yorumu TFF'nin bu parayı Terim'e ödeyeceği yönündeydi.

Ancak mahkeme kararı beklentileri yanılttı. Mahkeme Terim'e sadece 5 milyon lira verilmesine hükmetti. Bir başka deyişle 17,5 milyon lira TFF'nin kasasında kaldı. 

Türkiye Gazetesi Yazarı Ömer Faruk Ünal bu hukuk mücadelesinin ayrıntılarını 'Hakem Odası' adlı köşesinde yazdı. İşte Ünal'ın bugünkü yazısındaki "Paralar Hüseyin Abi"den başlıklı bölüm...

PARALAR HÜSEYİN ABİ’DEN!

Hakemlerin belki iki yılda alacağı toplam para bir kalemde TFF’nin kasasında kaldı.
Bakın; basiretli ve işi bilen bir avukat, Federasyon’a 17,5 milyon TL kazandırdı.
Kim? Avukat Hüseyin Karaahmetoğlu, eski PFDK Başkanı.
Hakem âlemi de kendisini tanır ve sever.
Federasyon, Fatih Terim’e 3,5 milyon avro (22,5 milyon TL) tazminat ödemeyi kabul ederek sözleşmeyi feshetti. Üç taksitte ödenecekti. Terim ve avukatı icra takibini başlatmıştı.
Ancak araya giren bazı duyarlı yöneticiler, bu parayı ödemeye razı olmadı.
Konu iyi bir hukukçu ve mesleğinde otorite olan Hüseyin Karaahmetoğlu’na havale edildi.
Ve TFF’nin cebinden çıkacak olan 22,5 milyon TL, hukuk mücadelesiyle 5 milyon TL’ye indi. 17,5 milyon TL Federasyon’un kasasında kaldı.

TFF'yi 17,5 milyon lira zarardan kurtardı! ile ilgili etiketler Fatih Terim TFF PFDK
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.