TFF'nin Süper Lig için yeni planı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligin yeniden başlaması için hazırlıkları sürüyor. Nihat Özdemir yönetimindeki TFF'nin, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in tahmini olarak paylaştığı tarihten daha önce ligi başlatma hazırlığı yaptığı gündemde. Süper Lig ne zaman başlayacak? Son gelişme.

Koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'de liglere zorunlu olarak ara verilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, ligin yeniden başlaması için hazırlık yapıyor. Türkiye'de ligler ne zaman başlayacak? Bu konuda yeni bir iddia ortaya atıldı. Lig, Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'in verdiği tarihten daha mı erken başlayacak? 

TFF'nin Süper Lig için yeni planı!

Gözler Süper Lig'e çevrildi
Belçika, Hollanda ve Fransa koronavirüs nedeniyle ligleri iptal etti. Bu flaş kararlar sonrası gözler tamamen Süper Lig’in durumuna çevrildi.

12 Haziran denilmişti...
Kulüpler Birliği, geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantı sonrası ligleri 12 Haziran’da başlatmayı hedeflediklerini açıklamıştı.

TFF'nin yeni planı: 5 Haziran!

TFF yönetimi ise yeni bir plan belirledi. Akşam'ın haberine göre; TFF, ligleri şartların el vermesi durumunda 5 Haziran’da seyircisiz oynatmayı düşünüyor. Hafta içerisinde de maçlar oynanacak.

Son karar Bilim Kurulu ile yapılacak görüşme sonrası
Statlarda ise mümkün olduğunca az sayıda personel çalışacak. Takımlar bu durumda mayıs ayı içerisinde çalışmalara başlayacak. Son karar Bilim Kurulu ile yapılacak toplantı sonrası verilecek.

 

Futbolseverleri hafta arasında da maçlar bekliyor
Bu kritik toplantının mayıs ayının ilk haftasında yapılması bekleniyor. TFF, ligleri şartların oluşması durumunda 5 Haziran’da seyircisiz oynatmayı planlıyor. Hafta içerisinde de karşılaşmalar yapılacak.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.