TFF'nin binasına silahlı saldırı düzenleyen saldırganlar için 285 yıla kadar hapis istendi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'da bulunan merkez binasına düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili fezleke hazırlandı.

Fezlekede, tutuklu şüpheli Cüneyd Uslu ve Oğuzhan Güneysu hakkından 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 19 müşteki için ayrı ayrı olmak üzere toplamda 171'er yıldan 285'er yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.

ŞÜPHELİLERDEN CÜNEYD USLU HERHANGİ BİR KASIT OLMADIĞINI İDAFE ETTİ

Fezlekede şüphelilerin savunmalarına da yer verildi. Tutuklu şüpheli Cüneyd Uslu savunmasında kendisine ait olan ve 'yüzen ev' diye tabir edilen yerde arkadaşı Oğuzhan Güneysu ile birlikte oturmaya gittiklerini söyledi. Uslu, savunmasının devamında alkol aldıklarını, alkolün etkisiyle yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile rastgele hava ateş ettiğini ifade etti. Uslu, yaşanan olayda her hangi bir kastının olmadığını, mermilerin TFF binasına isabet ettiğini bir saat sonra öğrendiğini söyledi.

ŞÜPHELİLERDEN OĞUCHAN GÜNEYSU SİLAHI SAKLAMAM İÇİ BANA VERDİ

Şüpheli Oğuzhan Güneysu savunmasında arkadaşı Cüneyd Uslu ile birlikte alkol aldıklarını, kendisi yanındayken ateş etmediğini söyledi. İhtiyaçları almak için uzaklaştığı sırada Cüneyd Uslu'nun ateş etmiş olabileceğini belirtti. Güneysu, olay sonrasına Uslu'nun bir bez içerisinde silahını saklaması için kendisine verdiğini söyledi. Güneysu bez içerisinde verilen silahı arka bahçede bulunan domates tarlasına sakladığını da kaydetti. Üzerinde atış artığı çıkmasının nedeninin ise, olay esnasında üzerinde olan kıyafetlerin polis merkezinde aynı poşete konulmasından dolayı olabileceğini ifade etti.

TFF'nin binasına silahlı saldırı düzenleyen saldırganlar için 285 yıla kadar hapis istendi! ile ilgili etiketler TFF Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.