TFF'den futbola dönüş sinyali! TFF "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" yayınladı...

Türkiye'de futbola ne zaman dönüleceği konuşulurken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu, yarın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleşecek toplantı öncesinde "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" yayınladı...

Son dakika haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen liglerin tamamlanması ihtimaline ilişkin olarak "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" yayınladı.

Protokolün yarın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleşecek toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor... 

 TFF resmi sitesinde protokole ilişkin şu bilgiler paylaşıldı:

"Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile ilgili alınması gereken tedbirlerin ve genel prensiplerin detaylı bir şekilde anlatıldığı Futbola Dönüş Öneri Protokolü, Hazırlık Dönemi, Müsabaka Dönemi ve Pozitif Test Senaryosu olmak üzere çeşitli ana bölümlerden oluşuyor.

Liglerin oynanması sürecindeki tüm fazlara ilişkin çalışmalar tamamlanırken protokolün, "Genel Prensipler", "Hazırlık Dönemi - Bireysel ve Grup Antrenmanları Evresi" ile "Pozitif Test Senaryoları"nı içeren ilk kısmı yayınlandı.

Sağlık Kurulu; Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu, Dünya Sağlık Örgütü, FIFA ve UEFA Sağlık Kurullarının uygulamalarıyla birlikte süreçler geliştikçe protokolü kamuoyu ve kulüplerle bölümler halinde paylaşmaya devam edecek.

Acıbadem Sports ve T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan protokol, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun tavsiye raporu ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonuyla devletimizin liglerin başlatılmasına yönelik kararı sonrasında uygulamaya konulacak."

İŞTE FUTBOLA DÖNÜŞ PROTOKOLÜNÜN TÜM DETAYLARI...

TFF'den futbola dönüş sinyali! TFF "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" yayınladı... ile ilgili etiketler futbol Mehmet Muharrem Kasapoğlu TFF futbola dönüş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.