TFF'den Fenerbahçelileri kızdıracak saat hatası!

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında galibiyeti son dakikalarda gelen golle yitirirken, maç sonu ise TFF'nin sitesinde ilginç bir detay ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftada zorlu Bursaspor deplasmanına konuk olan ve rakibi 10 kişi kalmasına rağmen galibiyeti koruyamayan Fenerbahçe'de puan kaybının üzüntüsü sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun sitesinde yer alan bir detay Sarı Lacivertli taraftarları daha da kızdırdı.

saatr

MAÇ GEÇ BAŞLADI!

Bilindiği üzere Bursaspor - Fenerbahçe mücadelesi maçın başında sahaya atılan meeşaleler ve yabancı maddeler sebebiyle birkaç dakika kadar geç başlamıştı.

FENERBAHÇELİLER KIZGIN

Maç sonu ise karşılaşmayla ilgili detaylar TFF'nin internet sitesine girilirken, mücadelenin başlangıç saati olarak 19.03'ün gösterilmesi dikkat çekti.

Beşiktaş'ın kuruluş tarihi olan 1903'ü hatırlatan bu saat, kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve Sarı Lacivertli renklere gönül veren ünlü isimlerin bile tepkisini çekti. Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen de Twitter'dan tepki gösterdi.

TFF'den Fenerbahçelileri kızdıracak saat hatası! ile ilgili etiketler Fenerbahçe TFF saat hata
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.