Beşiktaş'a Tyler Boyd ve Ajdin Hasic piyangosu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Kulüpler Birliği ile yaptığı toplantının ardından açıkladığı 16 yabancı kuralı sonrası Beşiktaş'ta Ajdin Hasic ile Tyler Boyd meselesi çözülmüş oldu... Kartal'ın 2 futbolcusu da sezonun 2. yarısında kadroda olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bugün Riva'da Kulüpler Birliği ile yaptığı toplantının ardından açıkladığı 16 yabancı kuralı ile Beşiktaş'taki "fazla yabancı oyuncu" sorunu da çözüme kavuşmuş oldu.

14 yabancı kontenjanı nedenilye sezon başında bir oyuncusundan vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Amerikalı forvet Tyler Boyd'u feda etmişti. Ancak, takımla antrenmanlara çıkmaya devam eden 26 yaşındaki futbolcu, yabancı sayısının ligin 2. yarısına mahsus olmak üzere 14'ten 16'ya çıkarılmasıyla yeniden formasına kavuşacak. Siyah-Beyazlı idarecilerin Boyd'un lisansının çıkartmak için TFF'ye başvurduğu, yetişmesi halinde Amerikalı'nın Galatasaray derbisi kadrosunda bile yer alabileceği aktarıldı.

Transfer yapabilmek için her ne kadar kadro dışı olsalarda önce elindeki Jeremain Lens ve Isimat Mirin gibi yabancı oyunculardan kurtulup kontenjan açmak zorunda olan Kartal'ın gündemindeki bir diğer çözüm hamlesi genç isim Ajdin Hasic'in kiralanmasıydı. Süper Lig'de oynanan son 2 maçta da oyuna sonradan girip gol atan genç yetenek takımda kalabilecek.

Beşiktaş İletişim ve Medyadan Sorumlu Başkan Danışmanı Erol Kaynar, alınan karar sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kaynar, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin ilk olarak dile getirdiği ve yoğun çaba gösterdiği bu kuralı destekliyor, Türk futbolu adına hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a Tyler Boyd ve Ajdin Hasic piyangosu ile ilgili etiketler Beşiktaş TFF Tyler Boyd ajdin hasic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.