TFF gündemi sallayan o haber için açıklama yaptı

TFF, UEFA'nın Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir'in küme düşüreceği şeklinde çıkan habere tepki göstererek açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu, dün çıkan UEFA’nın; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir’in küme düşürülmesini isteyeceği şeklindeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

TFF’nin resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

"Bazı internet sitelerinde, “TFF ile UEFA arasında bazı kulüplerimizi ilgilendiren bir toplantı yapıldığı ve bu toplantı sonunda UEFA’nın bazı kulüplerimiz için birtakım yaptırım taleplerinde bulunduğu” yönünde tamamen gerçek dışı haberler yayınlanmıştır.

İlgili haberlerde iddia edilen türde bir toplantı veya görüşme kesinlikle yapılmamıştır.

Bu tür gerçek dışı haber yayınlayan kaynakların Türk futbolunu karıştırmak gibi bir amaca hizmet etmekten öte aynı zamanda toplum içine nifak sokarak bir ihanet içinde bulunduklarının da anlaşılması ve bu odaklara itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

TFF gündemi sallayan o haber için açıklama yaptı ile ilgili etiketler TFF Fenerbahçe Beşiktaş Başakşehir küme düşme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.