TFF başkanlık seçiminde tek aday! Yeni dönem başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için Mehmet Büyükekşi tek aday oldu. 16 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek Türkiye Futbol Federasyonu seçiminde başkanlığa aday olan Mehmet Büyükekşi rakipsiz olarak seçime giriyor. Büyükekşi'nin listesindeki isimler ise merak konusu.

Nihat Özdemir'in istifasının ardından olağanüstü seçim kararı alan futbol federasyonunda adaylık süreci sona erdi.

RESMİ ADAYLIK BAŞVURULARI SONA ERDİ

16 Haziran'da yapılacak seçim öncesi resmi adaylık başvuruları sona erdi. Federasyon başkanlığı için dilekçesini veren tek isim Mehmet Büyükekşi oldu.

TEK ADAY GİRİYOR SEÇİME

Gaziantep Futbol Kulübü eski başkanı Büyükekşi, tek aday olarak gireceği seçimde futbol federasyon yeni başkanı olacak.

SEÇİM 16 HAZİRAN'DA ANKARA'DA

Kongre 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak. Seçimde 307 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

GÖREV SÜRESİ 1 YIL

Tek aday olarak gireceği seçimin ardından futbol federasyonu başkanı olacak Mehmet Büyükeşki'nin görev süresi 1 yıl. Federasyon, 2023 Haziran'da olağan seçimli genel kurula gidecek. 1 yıl sonra yapılacak kongrede seçilecek başkan ve yönetim kurulu 4 yıl süre ile görev yapacak.

TFF başkanlık seçiminde tek aday! Yeni dönem başlıyor ile ilgili etiketler Türkiye Futbol Federasyonu TFF mehmet büyükekşi olağanüstü seçim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.