TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelecek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yarın bir araya gelecek. Futbolun geleceğinin konuşulacağı toplantının ardından Bilim Kurulu ile görüşme yapılacak ve yol haritası çizilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte yarın saat 15.00'te bir toplantı gerçekleştirecek.

19 Mart'ta koronavirüs pandemisi nedeniyle askıya alınan Süper Lig, TFF 1., 2. ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) kaderi yarın yapılacak toplantıdan çıkacak karara göre şekillenecek.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelecek!

''BİLİM KURULU'YLA DA FUTBOLUN DURUMUNA İLİŞKİN GÖRÜŞMELERİMİZ OLACAK''

TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile buluşacak. Başkan Özdemir, Akşam Gazetesine konuştu.

''RANDEVU ALDIK''

"Sağlık Bakanımızdan randevu aldık. Bir görüşmemiz olacak. Kendisinin görüşlerini alacağız. Daha sonra Bilim Kurulu'yla da futbolun durumuna ilişkin görüşmelerimiz olacak. Ondan sonra bir yol haritası belirleyeceğiz. Tarih 12 Haziran mı olur, daha sonra mı olur? Nedir, ne değildir her şeyi konuşacağız."

Başkan Özdemir, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve alt lig ekiplerinin başkanlarının katıldığı toplantının detaylarını da aktardı.

"Birinci Lig takımları oynamak istiyor. İkinci ve Üçüncü Lig takımlarının ise yüzde 77'sini oynamak istemiyor. Onlar diyor ki, 'Birincilere ödülleri verilsin ama küme düşme olmasın."

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelecek! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca TFF Nihat Özdemir Koronavirüs Korona futbol toplanto görüşme covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.