TFF 1. Lig Maçları TRT verecek mi? 1. Lig maçları şifresiz mi, hangi kanalda?

1. Lig maçları TRT verecek mi merak ediliyor. Süper Lig ve TFF 1. Lig heyecanı başlıyor. 2021-2022 heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla başlarken taraftarlar da yayıncı kuruluşları mercek altına aldı. Süper Lig yayıncı kuruluşunda herhangi bir değişiklik yok. Ancak TFF 1. Lig maçları hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak sorusu tazeliğini koruyor.

1. Lig maçları TRT verecek mi? TFF 1. Lig maçları hangi kanalda, şifresiz mi soruları gündemdeki yerini aldı. 2021-2022 sezonu heyecan dolu karşılaşmalarla bu akşam başlıyor. Süper Lig'in yayıncı kuruluşunda herhangi bir değişiklik yaşanmazken taraftarların gözü kulağı TFF 1. Lig maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı açıklamasına çevrilmiş durumda.

TFF 1. LİG MAÇLARI HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig maçları TRT Spor ekranlarında yayınlanıyordu. Bu durumlar herhangi bir yeni açıklama yapılmazken 1. Lig maçlarını bu sezon da TRT Spor'da canlı yayınlanması bekleniyor.

TFF 1. LİG FİKSTÜRÜ

TFF 1. Lig, 13 Ağustos 2021 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarı 27 Aralık 2021'de sona ererken, ikinci yarı 7 Ocak 2022 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak. 15 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek TFF 1. Ligde 5, 17, 25 ve 33. hafta maçları hafta içi oynanacak.

TFF 1. Lig'de perde açılıyor | NTVSpor.net

İşte ilk haftanın fikstürü:

Menemenspor - BB Erzurumspor

Denizlispor - Royal Hastanesi Bandırmaspor

Balıkesirspor - Beypiliç Boluspor

Tuzlaspor - MKE Ankaragücü

Kocaelispor - Bereket Sigorta Ümraniyespor

Ankara Keçiörengücü - Altınordu

İstanbulspor - Manisa FK

Gençlerbirliği - Eyüpspor

Bursaspor - Adanaspor

TFF 1. Lig Maçları TRT verecek mi? 1. Lig maçları şifresiz mi, hangi kanalda? ile ilgili etiketler TFF 1. Lig 1. lig maçları trt verecek mi tff 1. lig maçları şifresiz mi hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.