Teyzeye kandil mesajı 2022! Halaya dualı Regaib kandili mesajları

Teyzeye kandil mesajları! Regaib Kandilinde kayınvalideye hem sevgimizi hem de onu unutmadığımızı göstermek adına gönderilecek bir kandil mesajı oldukça önemlidir. İşte, Halaya dualı Regaib Kandili mesajı…

Üç ayların gelişi ile Teyzeye kandil mesajları yeniden gündemde. Regaib Kandili gecesi ve ilk sabahında halaya gönderilecek en kandil mesajlarını sizler için hazırladık.

Sizde bu mübarek Regaib Kandili gecesinde teyzeye kandil mesajı göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ihmal etmeyin.

Teyzeye ve Halaya Regaib Kandili Mesajları

Teyzelerin teyzesi annemden sonra en değerlimsin Kandilin mübarek kutlu olsun.

Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. Seni çok seviyorum iyi ki varsın teyzem. Kandilin mübarek olsun.

Hayatımız kısa sürse dahi halamın hatırı benim için en büyüğüdür nice Kandiller dilerim

Annem olmadığı zaman sen bakardın bana emeğini hiç bir zaman ödeyemem Kandilin mübarek olsun teyzelerin en güzeli.

Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu kandillere halacığım.

Güneş kadar sıcak Kar tanesi kadar berrak Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Kandilin mübarek olsun halacığım.

Mesafeler önemli değil önemli olan kalpten yazılacak olanlardır sevgili teyzecim kandilini en içten dileklerimle kutlarım.

Kelimeler anlamsız gelebilir ben senin her zaman yanındayım mutlu gününde değil zor zamanında da seninleyim. Kandilin mübarek olsun teyzeciğim.

Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan. Bil ki unutulmadın. Mevlid kandilin mübarek olsun teyze!

Teyzeler yıldızlar gibidir onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Kandilin mübarek olsun.

Yaşa sev gül! Bunlar eksik olmasın yaşamından. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun canım teyzecim. Kandilini kutluyorum.

Her şey belirsiz görünen bu dünyada tek bir şey kesin. Her zaman zamanın ötesine ve mesafe ötesinde kelimelerin ötesinde benim canım teyzemsin. İyi ki varsın. Kandilin mübarek olsun.

Teyzeler yıldızlar gibidir onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Kandiliniz mübarek olsun teyzeciğim.

Sakın üzülme hayatın hızına en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Kandilin mübarek olsun.

Doğum günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice kandillere kavuşman dileğiyle teyzelerin bir tanesi.

Dikkat! Bu mesaj sevgi neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu kandillere teyzelerin bir tanesi.

Teyzeye kandil mesajı 2022! Halaya dualı Regaib kandili mesajları ile ilgili etiketler teyzeye kandil mesajları halaya kandil mesajları kandil mesajları regaib kandili mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.