Teyzeye Anneler Günü mesajları 2021! Teyzeye en duygusal Anneler Günü sözleri

Anneye anneler günü mesajları! Mayıs ayının en özel günlerinden biri olan Anneler Gününde anne olan teyzeye sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. Teyzeye en duygusal anneler günü sözleri…

Mayıs ayının 2. Pazar günü tüm dünyada kutlanan Anneler Gününde onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek için bu özel günde teyzeye söyleyeceğimiz her tatlı söz ile sevgimizi ifade edebiliriz.

TEYZEYE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Anne yarısı Teyzem Anneler Günün Kutlu Olsun.

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım teyzeciğim… Anneler günün kutlu olsun!

Saf ve temiz su gibisin teyzem. Hayatımda olduğun için binlerce kez şükrediyorum. Anneler günün kutlu olsun..

Hem anne yarısısın hem de canımın yarısı. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın teyzem. Anneler günün kutlu olsun

Teyzeye Anneler Günü mesajları 2021! Teyzeye en duygusal Anneler Günü sözleri

Teyzeciğim sen varken annemin yokluğunu hissetmiyorum çok tteyzeyekkür ederim iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun

Benim bi tanecik tatlı teyzem, senin yeğenin olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim…Anneler günün kutlu olsun.

Senin yanında mutluluk buluyorum, içimi bir huzur kaplıyor. Seninle yaşadıklarımız hayatımda hep iz bırakıyor. Canım teyzem bu yeğenin seni çok seviyor, Anneler günün kutlu olsun.

Bende büyüdüğüm zaman senin gibi hayat dolu, güldüğü zaman çevresindeki herkesi mutlu eden, iyi kalpli biri olacağım teyzeciğim. Hayat sana istediklerini bir gün değil her gün versin. Anneler günün kutlu olsun.

Hayatta yalnız kaldığım zamanlar aklıma geldikçe desteğin beni her zaman mutlu etmiştir. Dünyanın en tatlı insanı olan teyzeciğim seni tüm kalbimle sevmekteyim. Anneler günün kutlu olsun

Bazen benim için bir arkadaş oldun oturup dertlerimi dinledin. Bazen bir anne oldun bana nasihatler verdin. Senin sayende hayatı, yaşamayı öğrendim canım teyzem. Anneler günün kutlu olsun

Sen ne zaman zora düşsem yardımıma koştun, ne zaman hayatın zorlukları ile karşılaştım ise elimden tuttun, ne zaman bir yol ayrımına geldimse karar vermemde yardımcı oldun. Seni örnek alarak yaşıyorum, bende senin gibi mükemmel birisi olacağım. Benim için yaptıkların için Tteyzeyekkürler teyzeciğim. Anneler günün kutlu olsun.

 

Teyzeye Anneler Günü mesajları 2021! Teyzeye en duygusal Anneler Günü sözleri ile ilgili etiketler Anneler Günü teyzeye anneler günü mesajları teyzeye anneler günü mesajı teyzeye anneler günü sözleri anneler günü mesajları anneler günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.