Tevfik Göksu'dan muhalif medyaya çağrı: "Hodri Meydan, bekliyoruz"

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu muhalif medya kuruluşlarına çağrı yaptı. Göksu, Esenler Belediyesi hakkında algı yapıldığını belirterek, "Bugüne kadar belediyemizle ilgili yaptığınız taraflı, çarpıtılmış algı dolu haber, itham ve sorularınızı toplayın gelin. Bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Esenler Belediyesi hakkında haberler yapan muhalif medya kuruluşlarına Tevfik Göksu'dan yanıt geldi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Hodri Meydan' diyerek, Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1'in olduğu medya kuruluşlarıyla ilgili "Bugüne kadar belediyemizle ilgili yaptığınız taraflı, çarpıtılmış algı dolu haber, itham ve sorularınızı toplayın gelin. Bekliyoruz." dedi.

Esenler Belediyesi hakkında algı yapıldığını belirten Göksu, "Esenlerimize olan ilginizin sebebini çok iyi biliyoruz. İBB'nin başarısızlıklarını örtmek için Esenler Belediyemiz üzerinden manipülasyon ve algı yapmaya çalışıyorsunuz" ifadesini kullandı.

Tevfik Göksu'dan muhalif medyaya çağrı: "Hodri Meydan, bekliyoruz" ile ilgili etiketler Tevfik Göksu Esenler Sözcü Halk TV tele 1 Cumhuriyet KRT
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.