Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na: Büyük hadsizlik!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB töreninde Türkçe Kur'an-ı Kerim okutulmasına tepki gösterdi. Twitter hesabından videolu bir paylaşımda bulunan Göksu, "İBB Başkanı'nın 88 yıl önceki hevesle, Kur'an'ı ve ezanı yeniden Türkçe okutması, milletimizin kutsallarına karşı yapılmış büyük bir hadsizliktir" dedi.

CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Mevlana'nın ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlediği Şeb-i Arus töreninde, kadın-erkek semazenlerin bir arada gösteri yapması ve Kur'an'ın Türkçe okunmasına tepkiler devam ediyor.

"AZİZ MİLLETİMİZ MÜSAADE ETMEYECEKTİR"

Twitter hesabından çok anlamlı bir video paylaşarak skandala tepki gösteren İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu şu ifadeleri kullandı:

"İBB Başkanı'nın 88 yıl önceki hevesle, Kur'an'ı ve ezanı yeniden Türkçe okutması, milletimizin kutsallarına karşı yapılmış büyük bir hadsizliktir. CHP’nin köhnemiş zihniyetinin İstanbul’da yeniden hortlamasına aziz milletimiz müsaade etmeyecektir."

Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na: Büyük hadsizlik!

Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na: Büyük hadsizlik! ile ilgili etiketler Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu Türkçe Kur'an

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.