Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na zor soru: Hangi açıklamaya inanalım?

İstanbul'da sürekli arıza veren ve yolda kalarak vatandaşları mağdur eden İETT otobüsleriyle ilgili tartışmalar devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu ile İETT'nin açıklamaları arasındaki tutarsızlığa dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, katıldığı canlı yayında sürekli arıza veren İETT otobüslerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BİZ HANGİSİNE İNANACAĞIZ?"

Toplu taşımaların arızalanma görüntülerine İmamoğlu'nun cevap veremediğini ve uzun süre sessiz kaldığını söyleyen Göksu, “Ne diyeceğini düşünüyordu çünkü ajans daha ona ne diyeceğini söylememişti. Ajans ona 'Sen sus, biz bir slogan arıyoruz' dedi. Ajans bir slogan buldu ve 'bizim filomuz çok eski' dedi. Fakat İBB'ye ait İETT'nin sitesinde ise 'Avrupa'nın en genç filosuna sahibiz' yazıyor. Biz hangisine inanacağız?' ifadelerini kullandı.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na zor soru: Hangi açıklamaya inanalım? ile ilgili etiketler İstanbul İETT Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.