Tevfik Göksu: CHP daha önce İSKİ'den gitti, bu kez İETT'den gidecek!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin 2021’deki toplam 8 milyar TL'lik ihalesinde 1.5 milyar TL yolsuzluk yapıldığını açıkladı. "Sadece İETT'deki karabatak size tarihi vesika olarak yeter" diyen Göksu, "CHP daha önce İSKİ'den gitti, bu kez İETT'den gidecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB'deki yolsuzlukları belediye meclisinde tek tek ifşa etti. 

"BİR YILDA 1.5 MİLYAR TL YOLSUZLUK"

Göksu, "Meclis Denetim Komisyonu’nun raporuna göre İBB’nin 2021’deki toplam 8 milyar TL ihalesinde 1.5 milyar TL yolsuzluk yapılmış. Sadece İETT'deki karabatak size tarihi vesika olarak yeter. Daha önce CHP, İSKİ'den gitmişti, bu kez İETT'den gidecek. Büyükşehir Belediye Başkanı bu yolsuzluğa ortak değilse, yüreği yetiyorsa bu denetim komisyonu raporunu yargıya taşır" dedi. 

 

Tevfik Göksu: CHP daha önce İSKİ'den gitti, bu kez İETT'den gidecek! ile ilgili etiketler Tevfik Göksu İBB yolsuzluk İETT
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.