Teşvikiye Muhtarı Suzan Bektaş estetik ameliyatı oldu, mahalleliye İnstagram'dan seslendi

Nişantaşı’da bulunan Teşvikiye Mahallesi Muhtarı Suzan Bektaş, sosyal medyada estetik ameliyatı olduğunu duyurarak mahalleliye seslendi. Bektaş’ın estetik ameliyatı olması ise akıllara ‘Anadolu’da bir mahalle muhtarı böyle bir şeye kalkışır mı?’ sorusunu getirdi.

İstanbul’un Nişantaşı ilçesinde bulunan Teşvikiye Mahallesinin muhtarı Suzan Bektaş, muhtarlığın sosyal medya hesaplarından estetik ameliyatı olduğunu ve bu nedenle görevine bir süre ara vereceğini açıkladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teşvikiye Muhtarı Suzan Bektaş (@tesvikiyemuhtarlik)'in paylaştığı bir gönderi

Estetik ameliyatı olduğunu mahalleliyle paylaşan ve görevine uzaktan az da olsa internet ile telefon aracılığı ifa edeceğini belirten Bektaş, “Sevgili komşularım ve dostlarım,  geçirdiğim estetik ameliyat nedeniyle 1 haftalık bir araya ihtiyacım var.  Doğrusu kendimi biraz şımartmak ve yenilenmek istedim. Bu kararımı da siz sevgili dostlarımla paylaşmak isterim. Bu kısa zamanda muhtarlıkla ilgili her türlü işleyiş kesintisiz ve her zamanki gibi devam edecek. Sadece  çok sevdiğim sokaklarda olamayacağım ve internet/telefondan az bağlanacağım. Sonra yine sohbetlerde, ortaklaşmalarda, dayanışmalarda beraber olacağız. Sevgilerimle..” ifadelerini kullandı.

ANADOLU'DA BİR MUHTAR YAPAR MIYDI?

Bektaş’ın estetik ameliyatı olması ise akıllara Anadolu’da bulunan herhangi bir mahalle muhtarının böyle bir işe kalkışıp kalkışmayacağını akıllara getirdi.

Bektaş’ın paylaşımının altına ise çok sayıda destek paylaşımları geldi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Teşvikiye Muhtarı Suzan Bektaş estetik ameliyatı oldu, mahalleliye İnstagram'dan seslendi

Teşvikiye Muhtarı Suzan Bektaş estetik ameliyatı oldu, mahalleliye İnstagram'dan seslendi - Resim : 2

Teşvikiye Muhtarı Suzan Bektaş estetik ameliyatı oldu, mahalleliye İnstagram'dan seslendi - Resim : 3

Teşvikiye Muhtarı Suzan Bektaş estetik ameliyatı oldu, mahalleliye İnstagram'dan seslendi - Resim : 4

Teşvikiye Mahallesinin ilk kadın muhtarı olma özelliğini taşıyan Suzan Bektaş, 74 yaşındadır. Bir hafta süreliğine estetik iznine ayrılan Bektaş'ın mahalleliyle olan samimiyeti ise dikkati çekiyor.

Teşvikiye Muhtarı Suzan Bektaş estetik ameliyatı oldu, mahalleliye İnstagram'dan seslendi ile ilgili etiketler estetik muhtar Nişantaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.