Test pozitif çıktı görüşmelere ara verildi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmeler sırasında HDP Bitlis Milletvekili Mahmut Celadet Gaydalı'ya Covid-19 testinin pozitif çıktığı haberi ulaştı. Bu gelişme üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın bütçesinin görüşülmesine ara verildi. Vekillerin terkettiği salonda dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, bakanlıkların 2021 mali yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor.

Komisyonda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri yapılırken, toplantıyı takip eden HDP Bitlis Milletvekili Mahmut Celadet Gaydalı, Kovid-19 testinin pozitif çıktığı haberini aldı.

SALONDA DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI YAPILDI

Gaydalı, bunun üzerine salondan çıkarken komisyon başkanı tarafından da toplantıya ara verildi.

Maske takıp, fiziksel mesafe kuralına uygun olarak düzenlenen salonda bulunan komisyon üyeleri ile görüşmeleri izleyen milletvekilleri Gaydalı'nın ardından dışarı çıktı. Tüm vekillerin terketmesinin ardından salonda dezenfeksiyon çalışması başlatıldı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından görüşmelere devam edildi.

Test pozitif çıktı görüşmelere ara verildi

GAYDALI EVE GİTTİ, YANINDAKİ VEKİLLER DE TEST YAPTIRACAK

HDP’li Gaydalı’nın herhangi bir semptomu bulunmamasına rağmen tedbir amacıyla test yaptırdığı öğrenildi. Test sonucu pozitif çıkan Gaydalı evinde karantinaya girdi.

Bu arada Gaydalı'nın komisyondaki çalışma sırasında yanında oturan milletvekillerinin de tedbir amacıyla test yaptıracağı öğrenildi.

Test pozitif çıktı görüşmelere ara verildi ile ilgili etiketler TBMM Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçe HDP Plan ve Bütçe Komisyonu Mahmut Celadet Gaydalı kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.