Tesla'ya rakip olacak Apple Car için geri sayım başladı!

Büyük bir merakla beklenen Apple Car tanıtım tarihi belli olmaya başladı. Buna göre 2025 yılında aracın tanıtımı yapılabilir.

'Apple'ın gizli Projesi' olarak da anılan Apple Car projesinin tanıtım tarihiyle ilgili yeni bir iddia atıldı. Tesla’nın en büyük rakiplerinden bir tanesi olması beklenen Apple otomobilinin büyük bir hızla yapım aşamasına gireceği belirtildi. Ortaya çıkan bazı detaylar aracın 2025 yılında piyasaya sürülme ihtimali olduğunu gösteriyor.

TESLA'YA RAKİP OLMASI BEKLENİYOR

Şirketin içerisinden gelen bazı bilgilere göre 2025 yılında aracın tanıtımı yapılabilir. Tesla'nın rakibi olacak bu araç, şu anda bir yöneticiye bile sahip. Apple Teknoloji Başkan Yardımcısı olan Kevin Lynch projede yer alıyor. Ayrıca Tesla mühendis ekibinden bazı çalışanların da yer aldığı ifade edildi.

AMAÇ, TAM SÜRÜCÜSÜZ ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Apple bu yeni projesinde aslında tam sürücüsüz elektrikli otomobil istiyor. Yani diğer markaların yaptığı gibi amacı sadece elektrikli bir otomobil üretmek değil.

Tesla'ya rakip olacak Apple Car için geri sayım başladı! ile ilgili etiketler Apple Apple Car elektrikli otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.