Tesla'nın merakla beklenen Cybertruck projesinde flaş gelişme: Üretim tarihi ertelendi

Dünyanın en önemli elektrikli araç üreticisi Tesla'nın merakla beklenen Cybertruck projesinde flaş bir gelişme yaşandı. Daha öne internet sitesinden Cybertruck'ın üretim tarihini kaldıran şirketin ertelemeye gittiği öğrenildi.

Tesla Cybertruck'ın üretim tarihine yönelik ilginç gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Tesla'nın resmi internet sitesinden Cybertruck'ın üretim tarihinin kaldırılması, "acaba bir erteleme daha mı gelecek?" söylentisinin ortaya çıkmasına yol açmıştı. Bu söylenti, aracın üretilmesini bekleyen Tesla fanlarını korkutmuştu. Çünkü Cybertruck daha önce erteleme yaşamıştı. Şimdi ise bu konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Reuters'ın haberine göre; Tesla bu yıl sonunda başlanması beklenen Cybertruck serisi araçların üretim tarihini 2023'ün ilk çeyreğine erteledi.

Tesla'nın merakla beklenen Cybertruck projesinde flaş gelişme: Üretim tarihi ertelendi

Konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak, bu kararın Tesla'nın bu segmentteki artan rekabeti göz önünde bulundurarak elektrikli pikap Cybertruck'ın özellik ve fonksiyonlarını değiştirmeye karar vermesi nedeniyle alındığını söyledi.

Cybertruck'ın yer aldığı oldukça kârlı olan segment, ABD'de en çok satış yapan araçları barındırıyor. Rakipleri yeni araçlar tanıtırken Tesla'nın bu segmentte sattığı bir aracı bulunmuyor.

Tesla'nın merakla beklenen Cybertruck projesinde flaş gelişme: Üretim tarihi ertelendi - Resim : 2

SINIRLI SAYIDA ÜRETİLECEK

Kaynak 2023'ün ilk çeyreğinde sınırlı sayıda üretim yapılacağını ve ilerleyen zamanlarda üretimin artırılacağını ifade etti.

Tesla konu hakkında sorulara cevap vermedi.

Şirketin CEO'su Elon Musk 2019 yılında sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken Cybertruck'ı tanıtmış ancak daha sonraki dönemde üretime başlama tarihi 2021 sonundan 2022 sonuna ertelenmişti.

Tesla'nın merakla beklenen Cybertruck projesinde flaş gelişme: Üretim tarihi ertelendi ile ilgili etiketler Tesla Cybertruck Üretim erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.