Tesla ve SpaceX'in CEO'su Metaverse'ye hile diyerek NEULNK'i önerdi!

Türkiye'ye yatırım yapacağı iddiaları ile gündeme gelen Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk yatırımcıları şok eden bir açıklama yaparak Metaverse ve Web 3.0'ı onaylamadığını ve bunları “pazarlama hileleri” olarak adlandırarak Neuralink'in (NEULNK) daha güvenilir olduğunun altını çizdi.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, 2022 yılına girmeden önce yaptığı açıklaması ile olay yarattı. Metaverse ve Web 3.0’ı onaylamadığını söyleyen ve piyasada bunları “pazarlama hileleri” olarak adlandırarak, Neuralink’in (NEULNK) daha güvenilir bir hale geleceğinden söz etti.

The Babylon Bee ile yaptığı bir röportaj esnasında Metaverse ekosistemi hakkında açıklamalar yapan Musk, “Birçok insan bana inanıp güvense de ben bu Metaverse olayından pek fazla emin değilim.” dedi. İnsanların sanal dünyada yaşamak adına fiziksel dünyayı terk etmek zorunda kalacağı bir gelecek öngörmediğini söyleyen Musk, Neuralink’in daha iyi olduğunu ve kişisel deneyimlerine de dayanarak VR kulaklıkların video oyunları oynarken tutmasına neden olacağından bahsetti.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Metaverse'ye hile diyerek NEULNK'i önerdi!

Asıl amacı bilgisayarları kullanarak fiziksel yeteneklerini eski haline getirmek ve geliştirmek için insanlarda beyin implantları oluşturmak olan bir nöroteknoloji şirketi olan Neuralink’i kuran Musk, şu anda Metaverse’nin zorlayıcı olmadığını düşünerek Web 3’ünde gerçeklikten çok pazarlama hilesi gibi geldiğini ifade etti.

Musk bunların yanında insanların VR kulaklıklarla dolaşmayı tercih etmeyeceklerini ve onları bırakmak istemeyeceklerini de belirterek, kripto para alanını “bozulamaz” bir yer olarak ve temelde merkezi bir hükümetin otoritesini sınırlamaya yönelik olarak nitelendirerek, bugünün en etkili Dogecoin (DOGE) destekçisi statüsünü kazandı.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Metaverse'ye hile diyerek NEULNK'i önerdi! ile ilgili etiketler elon musk metaverse Neuralink
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.