Tesla Bitcoin ile ödemeyi kabul etti! Bitcoin ile ödemede sırada hangi şirketler var?

Bitcoin, Tesla'nın Bitcoin'i ödeme aracı olarak görmeye hazırlandığını açıklamasının ardından tarihi zirvesini gördü. 29 Ocak'ta Tesla'nın kurucusu Elan Musk'ın "Geçmişe bakınca kaçınılmazdı" diyerek profiline Bitcoin'i eklemişti. Peki, Bitcoin ile ödeme alan şirketler var mı?

ABD'li firma Tesla, 1.5 milyar dolarlık varlığını Bitcoin'e yatırdığını açıkladı. Bu yapılan yatırım sonrası kripto para bağlantılı başka işlerin fitilinin ateşlendiği düşünülüyor. Peki, bitcoinle ödeme alan başka şirketler var mı?

Tesla'nın kurucusu Musk, Twitter'daki profiline Bitcoin'i ekledikten günler sonra şirketinin 1,5 milyar dolarlık varlığını Bitcoin'e yatırması dikkatleri çekti. Bu yapılan yatırım sonrası başka kuruluşların da bitocin ile ödeme kabul edecekleri düşünülüyor.

BİTCOİN İLE ÖDEME ALAN ŞİRKETLER VAR MI?

Tesla ve SpaceX şirketleirnin kurucusu Elon Musk, zaman zaman Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde profiline #Bitcoin hashtagini ekleyerek bir anda yükselmesine neden olan Musk, kripto para alanına yatırım yapmaya devam ediyor. ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 1,5 milyar dolarlık varlığını Bitcoin'e yatırdığını açıkladı.

Tesla Bitcoin ile ödemeyi kabul etti! Bitcoin ile ödemede sırada hangi şirketler var?

BITCOIN'İ ÖDEME YÖNTEMİ OLARAK KABUL EDECEK

Tesla'nın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) yaptığı bildirimde, şirketin uzun vadede dijital varlıklar edinebileceği aktarılarak, yakın gelecekte şirketin ödeme türü olarak Bitcoin'i kabul etmeye başlamasının beklendiği belirtildi.

 

Tesla Bitcoin ile ödemeyi kabul etti! Bitcoin ile ödemede sırada hangi şirketler var? ile ilgili etiketler Bitcoin Tesla
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.