Teşkilat'ta Engin Akyürek ile büyük değişim başlıyor! Çağlar Ertuğrul yeni sezonda gidiyor!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi için 3. sezon hazırlıkları yapılırken ilginç bir transfer haberi kulislerde dolanmaya başladı. Ayrılan oyuncuların yerine yeni sezonda bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanan Teşkilat’ta Çağlar Ertuğrul’un gidişine kesin gözüyle bakılmaktadır.

Pazar akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi geçtiğimiz hafta Pazar gününde sezon finali gerçekleştirmişti. Birçok soru işaretini bünyesinde barındıran ve kayıplara karışan dizinin yeni sezonundaki oyuncu kadrosu da merak edilmektedir.

Büyük bir değişime uyması beklenen Teşkilat dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Kaçış dizisinde başrollerde Mehmet karakterini canlandıran Engin Akyürek’in geleceği iddia edildi. 2017 yılında yazdığı dizi 8 bölüm halinde Disney Plus’ın açılış projelerinden biri oldu ve yoğun bir ilgi gördü.

Teşkilat'ta Engin Akyürek ile büyük değişim başlıyor! Çağlar Ertuğrul yeni sezonda gidiyor!

Teşkilat dizisi hikayesinin çekimlerinin yeni sezonda Ankara yerine İstanbul’da çekileceği Zehra karakterini canlandıran başrol oyuncusu Deniz Baysal’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında “Hoşçakal Ankara” yazması bunun en bariz örneklerinden birisi oldu.

Teşkilat dizisinde önceki bölümlerde üç önemli karakterlerden Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman, yapıma veda etmişti.

Teşkilat'ta Engin Akyürek ile büyük değişim başlıyor! Çağlar Ertuğrul yeni sezonda gidiyor! - Resim : 2

Gelinen son noktada Teşkilat’ta Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı ve yerine Engin Akyürek’in geleceği iddia edilmekte. Teşkilat dizisi 3. yeni sezonuyla 2022 yılının Eylül ayının sonlarında TRT 1 ekranlarında olacak.

Teşkilat'ta Engin Akyürek ile büyük değişim başlıyor! Çağlar Ertuğrul yeni sezonda gidiyor! ile ilgili etiketler Engin Akyürek Çağlar Ertuğrul teşkilat kaçış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.