Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler diziye veda etmeye hazırlanıyor

Daha önce Bodrum Masalı, Nefes Nefese, Canevim, Çatı Katı Aşk gibi yapımlarda rol alan ve TRT1'de izleyiciyle buluşan 'Teşkilat' dizisinde Pınar karakterine hayat veren 29 yaşındaki oyuncu Ezgi Şenler'den kötü haber geldi. Ezgi Şenler rol aldığı Teşkilat dizisine veda ediyor. İşte detaylar...

İlk oyunculuk deneyimini 2016-2017 yılları arasında Kanal D'de ekrana gelen Bodrum Masalı dizisiyle gerçekleştiren ve şimdilerde rol aldığı Teşkilat dizisiyle izleyici karşısına çıkan Ezgi Şenler diziye veda etmeye hazırlanıyor.

48. BÖLÜMDE DİZİDEN AYRILACAK

Tv100'ün haberine göre; Tims&B’nin TRT1 için çektiği Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Teşkilat” dizisinin bu hafta sezon finali çekiliyor. 48. bölümde sezon arası verecek olan dizinin finalinde yine flaş bir ayrılık yaşanacak.


Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta ve Tuncer Salman gibi ana castta yer alan ünlü isimlerin tek tek veda ettiği dizide ilk bölümden itibaren yer alan Ezgi Şenler de ekibe veda edecek.

Dizide Pınar karakterine hayat veren Şenler’in senaryodaki hikâyesinin sona erdiği öğrenildi. Teşkilat’ta başka hangi oyuncularan ayrılacağı ise merak konusu.

Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler diziye veda etmeye hazırlanıyor

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara da doğmuştur. Eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamlamıştır. 2016-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Ezgi Şenler dizileri arasında Bodrum Masalı'nın yanında 2019 yılında atv'de yayınlanan Canevim ve Star TV'de yayınlanan Nefes Nefese dizisinde yer aldı. 2018 yılında Nefes Nefese dizisinde Mercan rolünü canlandırdı.

2019 yılında Canevim dizisinde Müjgan Haksever karakteriyle seyirci karşısına çıktı. Daha sonra, 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi rol aldı. Günümüzde ise, 2021 yılında TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Teşkilat dizisinde rol almaktadır.

Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler diziye veda etmeye hazırlanıyor ile ilgili etiketler ezgi şenler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.