Teşkilat’ın Gürcan’ı Ahmet Uğur Say eşinden boşandı... 11 yıllık evlilik tek celsede bittti

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Alexander karakteriyle ve Teşkilat dizisinde canlandırdığı Gürcan rolüyle tanınan 35 yaşındaki oyuncu oyuncu Ahmet Uğur Say, 11 yıl önce evlendiği Ezgi Züleyha Say ile boşandı. Çiftin evliliği tek celsede bitti.

Rol aldığı Komedi Türkiye, Artiz Mektebi, Kurtlar Vadisi Pusu, Vatanım Sensin gibi yapımlarla adından söz ettiren, son olarak rol aldığı Teşkilat dizisinde hayat verdiği Gürcan karakteriyle hafızalara kazınan genç oyuncu Ahmet Uğur Say'dan kötü haber geldi. Say 11 yıllık evliliğini resmi olarak noktaladı.


MADDİ VE MANEVİ TALEPLERİ OLMADI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ahmet Uğur Say ile eşi Ezgi Züleyha Say’ın 11 yıllık evliliği tek celsede bitti. Anlaşmalı olarak boşanan çifte, mahkeme hakiminin ‘boşanma konusunda kararlı mısınız?’ sorusu üzerine söz alan oyuncu Ahmet Uğur Say, “Aramızda şiddetli geçimsizlik vardır. Boşanmamıza karar verilsin. Herhangi bir alacak, tazminat ve nafaka talebim yoktur” dedi.

Ezgi Züleyha Say da boşanma konusunda anlaştıklarını ve eşinden herhangi bir talebinin olmadığını belirtti.

 

Teşkilat’ın Gürcan’ı Ahmet Uğur Say eşinden boşandı... 11 yıllık evlilik tek celsede bittti ile ilgili etiketler boşanma ahmet uğur say Ezgi Züleyha Say
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.