Teşkilat Zehra kimdir, gerçek adı nedir? Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Teşkilat Zehra kimdir? Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat verecek olan Deniz Baysal Yurtcu, hayranları tarafından yakın takibe alındı. Dizide ekip içerisinde mantığın temsilcisi olan Zehra her daim zekası ile ün kazanacaktır Peki, Deniz Baysal Yurtcu kimdir?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanacak olan Teşkilat dizisinde Zehra karakterini güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtcu canlandıracak. Son olarak 7. Koğuştaki Mucize adlı filmde büyük bir beğeni kazanan Deniz Baysal Yurtcu’un Teşkilat dizisinde nasıl bir karaktere bürüneceği merak edilmekte. Peki, Teşkilat dizisi Zehra gerçek adı nedir?

Teşkilat dizisi Zehra kimdir?

Teşkilat dizisinde ekip içerisinde her zaman mantığın temsilcisi olan Zehra, sadece zekası ile değil ayrıca sakinliği ile de bilinmektedir. En şiddetli anlarda bile sakin kalmayı başarabilen Zehra, gerçekçi ve rasyonel kararlar alan bir istihbaratçıdır.

Teşkilat Deniz Baysal Yurtcu kimdir?

5 Nisan 1981 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Deniz baysal Yurtcu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezun olduktan sonra Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuğa ilk adımını attı.

Teşkilat Zehra kimdir, gerçek adı nedir? Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Bitmeyen Şarkı dizisi ile ilk kez kameralar karşısına geçen Yurtcu, Söz ve 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımlarda da rol almayı başardı.

2019 yılında Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile dünya evine Deniz Baysal Yurtcu, son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Hizmetçiler dizisinde Ela karakterine hayat verdi. 1.72 metre boyunda, 55 kilo ve Koç burcu olan Deniz Baysal Yurtcu, Instagram’da @denizbaysal_ hesabını kullanmaktadır.

 

Teşkilat Zehra kimdir, gerçek adı nedir? Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler teşkilat zehra Deniz Baysal Yurtcu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.