Teşkilat dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı TRT 1 ekranlarının fenomen dizilerinden Teşkilat yeni bölümlerinin ne zaman, hangi günler oynadığı ve saat kaçta başladığı merak ediliyor. Peki, Teşkilat dizisi yeni bölümleri hangi günler yayınlanıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat, her bölümü ile olay yaratmaya devam ediyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun yanı sıra Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler gibi isimlerinde yer aldığı Teşkilat dizisi 16. bölümle yeni sezona başlıyor.

TEŞKİLAT HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat dizisi, Pazar günleri yayınlanıyor. Teşkilat dizisinin 15. bölümü, 3 Ekim akşamında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Teşkilat dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

TEŞKİLAT SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Teşkilat dizisi 15. bölüm ile 3 Ekim Pazar akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ekibin Türkiye’ye dönüşünün ardından Suriye’de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırı sonrası Ankara harekete geçer. Suriye’deki Türk askerlerinin ve hava sahasının korunması için son teknoloji ürünü KORAL sistemlerinin bölgeye sevk edilmesine karar verilir.

Soluk kesen bir maceranın ardından Türkiye’ye getirilen Kasım Firawi, amcası Zayed Fadi ile ilgili kritik bilgileri anlatır. Ekip Fadi’nin para işlerini yürüten muhasebecisiyle ilgili istihbaratı değerlendirmeye karar verir. Muhasebecinin Suriye’ye geleceği bilgisi üzerine, Mete Bey Fadi’ye ulaşmak için ekibi Suriye’ye gönderir.

Teşkilat dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Ceren, Şef’ten aldığı talimatla KORAL’ın kurulumuna ait kritik bilgileri elde etmek için harekete geçer. Ekip, KORAL sistemlerini taşıyan kargo uçağıyla birlikte Suriye’ye ulaşır ve  havalimanında kurdukları düzenekle Fadi’nin muhasebecisini dinlemeye başlar. Dinledikleri konuşmalardan Fadi’nin Suriye’ye geleceğini öğrenirler. Muhasebecinin bir zaafını tespit eden ekip, Fadi’yi ortadan kaldırmak üzere zekice bir oyun kurar.

Teşkilat dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler teşkilat Teşkilat yeni bölüm Teşkilat hangi günler Teşkilat saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.