Teşkilat Serdar kimdir, gerçek adı nedir? Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Teşkilat Serdar kimdir? Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat verecek olan Çağlar Ertuğrul, hayranları tarafından yakın takibe alındı. Dizide teşkilatın en gözde istihbaratçılarından biri olacak Serdar’ın acı dolu hikayesi projeye damga vuracak. Peki, Çağlar Ertuğrul kimdir?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanacak olan Teşkilat dizisinde Serdar karakterini yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul canlandıracak. Özellikle Dağ-1 ve Dağ-2 filmlerinde göstermiş olduğu performans ile büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinde nasıl bir karaktere bürüneceği merak edilmekte. Peki, Teşkilat dizisi Serdar gerçek adı nedir?

Teşkilat dizisi Serdar kimdir?

Teşkilatın en önemli istihbaratçıları arasında yer alan Serdar’ın ailesi Almanya’da henüz 10 yaşında iken neo-nazilerin saldırıları sonucu hayatını kaybeder. Serdar’da yurda getirildikten sonra Mete Bey’in gözetimi altında büyür. Ekibin en karizmatik lideri olan Serdar çocukluğundan bu yana tam donanımlı bir teşkilatçı olarak yetiştirilir ve yakın dövüş ve silah kullanımında tam bir usta haline gelir.

Teşkilat Çağlar Ertuğrul kimdir?

5 Kasım 1987 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Çağlar Ertuğrul’un annesi diş hekimi, babası ise Jeoloji Mühendisi’dir. Pınar Ertuğrul adın da bir de ablası vardır. Bornova Anadolu Lisesi’nden 2005 yılında mezun olan Ertuğrul, 2011 senesinde de Koç Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır.

Teşkilat Serdar kimdir, gerçek adı nedir? Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde ve 3 MOTA Sanat Atölyesinde modern oyunculuk eğitimi alan Çağlar Ertuğrul, ilk oyunculuk deneyimini Rocco Sıkısakız Reklamı, Turkcell, Pınar Krem Peyniri gibi markaların reklam filmlerinde elde etti.

Dağ filmi serisinde canlandırdığı Oğuz karakteri ile oldukça sevilen Çağlar Ertuğrul, Benim için üzülme adlı dizide Sinan karakterine hayat vermiştir. Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdulah‘ın rol aldığı Kurt Seyit ve Şura adlı dizide de yer alan Ertuğrul, 2017 yılında yine televizyonda Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadı. 2019 yılında Kanal D ‘de yayınlanmaya başlayan Afili Aşk dizisinde Kerem Yiğiter karakterine hayat veren Ertuğrul burada Burcu Özberk ile başrollerde oynadı.

1.88 boyunda ve Akrep burcu olan Çağlar Ertuğrul, Instagram’da @caglarertlugrul hesabını kullanmaktadır.

Teşkilat Serdar kimdir, gerçek adı nedir? Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul teşkilat serdar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.