Teşkilat nerede çekiliyor? TRT Teşkilat dizisi hangi ilde çekildi?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizi çekimlerinin nerede yapıldığı konusunda izleyenler tarafından büyük bir merak bulunmakta. Dizide MİT Genel Merkezi ve 15 Temmuz Milli Mücadele Meydanı’nın yer aldığı görüntüler büyük dikkat çekmekte.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisi ilk bölümü ile TRT 1 ekranlarında büyük bir ilgi gördü. 14 Mart Pazar akşamında 2. bölümü yayınlanacak olan Teşkilat dizisinde yine birbirinden muhteşem anlar ekranlarda izleyenler ile buluşacak. Özellikle MİT’in görüntülerinin yer aldığı Teşkilat dizisinin nerede çekildiği konusunda izleyenlerin merakı da her bölümde gittikçe artmakta.

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Türkiye’de istihbaratın kalbinin attığı Ankara’da Teşkilat dizisinin çekimleri gerçekleştiriliyor. MİT’in Ankara’da bulunan binalarına benzetilmiş özel kurulmuş bir platoda gerçekleşecek çekimler de Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisinde olduğu gibi Ankara’nın önemli birçok simgesinin de yer alacağı belirtildi.

Teşkilat dizisinde gerçekleşecek çekimlerde 15 Temmuz Milli Mücadele Meydanı da kullanılacak. Teşkilat dizisi Ankara’da çekileceğinden dolayı Ankara’yı bilen izleyiciler dizinin çekildiği mekanları çok daha iyi tanıyacak ve bunlar arasında Ulus da olacak.

Teşkilat nerede çekiliyor? TRT Teşkilat dizisi hangi ilde çekildi?

Ankara’da 15 Temmuz’da saldırıya uğrayan MİT Merkez binası yerine Bağlıca bölgesine yeni MİT teşkilatı binası yapılmış Kale olarak anılan yeni yerleşkeye ise MİT taşınmaya başlamıştı. MİT’in Etimesgut’ta ki yerleşkesi de Teşkilat dizisinde yer alacak ancak görselde bu bina gösterilse de gerçek çekimler eski bir fabrika da kurulan plato da yapılacak.

Teşkilat dizisinin ilerleyen bölümlerinin de Kırıkkale’de ve Eskişehir’de bulunan doğal mekanlarda çekilmesi de gündemde.

Teşkilat nerede çekiliyor? TRT Teşkilat dizisi hangi ilde çekildi? ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.