Teşkilat Mete Başkan öldü mü, şehit mi oldu? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?

Teşkilat Mete Başkan öldü mü sorusuna dizinin hayranları yanıt arıyor. Son bölümlerde ortalıklarda görünmeyen 40. bölüm fragmanında "Mete Başkan ve tüm şehitlerimiz için" sözleri sonrasında Mete Başkan şehit mi oldu sorusu akıllara geliyor. Peki, Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinde Mete Başkan şoku yaşanıyor. Dizinin 27 Mart Pazar akşamında yayınlanacak olan 40. bölüm fragmanında “Bizi kurtarmak için kendi canını feda etti. Mete Başkan ve tüm şehitlerimiz için” sözleri Mete Başkan öldü mü, şehit mi oldu sorusunu akıllara getirdi.

Teşkilat Mete Başkan öldü mü?

Teşkilat dizisinin 40. bölümünde Mete Başkan’ın akıbeti hayranlar tarafından merak ediliyor. Kurşunların hedefi olan Mete Başkan’ın Teşkilat dizisinden ayrılıp ayrılmadığı ve şehit olup olmadığı 40. bölümde ortaya çıkıyor.

Teşkilat Mete Başkan öldü mü, şehit mi oldu? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?

Teşkilat Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?

Teşkilat 40. bölüm fragmanında “Mete Başkan ve tüm şehitlerimiz için” sözleri Mete Başkan’ın şehit olduğu iddialarını güçlendirirken Mesut Akusta’nın diziden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teşkilat son bölümde neler yaşandı?

Şirket kimyasal silah planının başarısız olmasının ardından sonra Yıldırım’ı saf dışı bırakmaya karar verir. Pes etmeyen Yıldırım, ekibin canını yakmak ve yoluna çıkan engelleri ortadan kaldırmak için gözünü en tepeye diker. Diğer yanda ekibimiz Ankara’ya dönmek için hazırlıklarını yaparken Hakkı’ya ulaşılamamaktadır.

Teşkilat Mete Başkan öldü mü, şehit mi oldu? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? - Resim : 2

Hakkı’yı bulmak için örgütün merkezine girmek zorunda kalan ekibi burada büyük bir sürpriz beklemektedir. Kapana kısılan ekibimizin ise pes etmeye niyeti yoktur. Yıldırım bu durum üzerinden Mete Başkan’ı sıkıştırınca, Mete başkan hayatının en önemli kararını vermek zorunda kalacaktır.

Teşkilat Mete Başkan öldü mü, şehit mi oldu? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler teşkilat mete başkan mesut akusta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.