Teşkilat kadrosuna Kerem Bürsin geliyor! Kadronun Serdar'ı Çağlar Ertuğrul ayrılıyor!

Son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizide Serkan karakterine hayat veren Kerem Bürsin hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Yakışıklı oyuncunun Teşkilat dizisi kadrosunda yer alan ve Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un yerine geleceği konuşuluyor.

FOX TV ekranlarında sezona damgasını vuran efsane yapımlardan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin hakkında ilginç bir iddia kulislerde dolanmaya başladı. İspanya’da ünlü oyuncu Antonio Banderas ile yakınlaşan Bürsin’in çok tanınan bir hale gelmesi de kaçınılmaz oldu.

Latin Amerika civarlarında milyonlarca hayranı yer alan Bürsin’in son dönemlerde en hızlı yükselen Türk oyuncu olarak ön plana çıkması dikkat çekti. İspanya dönüşü sonrasında yeni projenin sinyallerini veren Kerem Bürsin hakkında ilginç bir iddia da ortalarda dolanmaya başladı.

Teşkilat kadrosuna Kerem Bürsin geliyor! Kadronun Serdar'ı Çağlar Ertuğrul ayrılıyor!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizilerinden Teşkilat’ın sezon finali yapması sonrasında oyuncu kadrosunun yenileceği konuşulmaya başlandı. Çok büyük bir değişiklik olmaması halinde 2022 yılının Eylül ayının 25’inde sevenlerinin karşısında olacak Teşkilat dizisinin 3. sezonu şimdiden merakla beklenmekte.

Teşkilat kadrosunda Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un yeni sezonda ekranlarda yer almamasına artık kesin gözüyle bakılırken Sen Çal Kapımı’nın sevilen isimlerinden Kerem Bürsin ile bir görüşme yapılacağı iddia edildi.

Teşkilat kadrosuna Kerem Bürsin geliyor! Kadronun Serdar'ı Çağlar Ertuğrul ayrılıyor! - Resim : 2

Sevilen ismi Teşkilat 3. yeni sezonunda kadroda olacağı iddiaları gün yüzüne çıkarken konu hakkında net bir ifade henüz yer almadı. Teşkilat dizisi yeni sezonunun ise 25 Eylül 2022 tarihinde TRT 1 ekranlarında Pazar akşamı yeni bölümüyle yayınlanması beklenmekte.

Teşkilat kadrosuna Kerem Bürsin geliyor! Kadronun Serdar'ı Çağlar Ertuğrul ayrılıyor! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Çağlar Ertuğrul teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.