Teşkilat İzleyicisine Müjdeli Haber Geldi! Serdar'ın Parmağındaki Alyans İpucunu Verdi!

Emin adımlarla sezon finaline yaklaşan Teşkilat dizisinde sezon başından bu yana beklenen oldu. Teşkilat 47. bölümünde izleyiciyi kalbinen vuracak sahneler var. Çağlar Ertuğrul'un oynadığı Serdar'ın parmağındaki alyans ipucunu verdi.

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamlarında damga vuran yapım Teşkilat 47. bölüm ile müjdeli haberi ekrana getiriyor. Aksiyon dolu sahneleri bir yana Sedar ve Zehra çifinin de ilgiyle takip edildiği Teşkilat'ın yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Yavaş yavaş sezon finaline giden dizide ise beklenen oluyor. Teşkilat İzleyicisine Müjdeli Haber Geldi! Serdar'ın Parmağındaki Alyans İpucunu Verdi!

Çağlar Ertuğrul'un oynadığı Serdar'ın parmağındaki alyansın ipucunu vermesiyle heyecanlanan Teşkilat izleyicisi sonunda beklediği müjdeli habere kavuştu. Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul'un iyi bir uyum yakaladığı Teşkilat 47. bölümünde evlilik teklifi geliyor.

Teşkilat dizisinde Serdar'ın evlilik teklifi etmesi aslında dizinin sezon finaline bırakılmıştı. Ancak 48. bölüm kamera arkası görüntülerinde Serdar'ın parmağında bir alyans görülmesi dizinin sezon finaline gitmeden önce ikilinin evleneceği iddialarını güçlendiriyor.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Nil Günal gibi usta isimlerin başrol oynadığı Teşkilat dizisine geçtiğimiz hafta veda eden isimler vardı.

Teşkilat İzleyicisine Müjdeli Haber Geldi! Serdar'ın Parmağındaki Alyans İpucunu Verdi!

Tüm dengeleri alt üst eden bu ayrılığın ismi Tuncer Salman olmuştu. Teşkilat Hakkı Dayı karakteriyle dikkat çeken Tuncer Salman dizinin en sevilen karakteri olmasına rağmen gelecek sezonda olmayacağı artık kesinleşti.

Teşkilat 47. bölümüyle Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. 

 

Teşkilat İzleyicisine Müjdeli Haber Geldi! Serdar'ın Parmağındaki Alyans İpucunu Verdi! ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul Deniz Baysal TRT 1 teşkilat serdar evlenme teklifi teşkilat 47. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.