Teşkilat hangi günler yayınlanıyor? Hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen yeni dizilerinden Teşkilat 2. bölüm ile yeniden sevenleri ile buluşuyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisi yeni bölümü ile y,ne nefesleri kesecek.

Ekranların yeni dizilerinden biri olan ve yayınlandığı ilk bölümü ile nefesleri kesen Teşkilat dizisi yeni bölümüyle TRT 1’de yeniden izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Yeni yayın hayatına reyting rekorları kırarak başlayan Teşkilat dizisi adını altın harflerle ekranlara kazımaya devam ediyor. Peki, Teşkilat dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Teşkilat 2. yeni bölümde neler yaşanacak?

Sevgilisi Ceren’den büyük bir darbe alan ve diğer yandan da nasıl bir kumpas içerisinde olduğunu düşünmeye başlayan Serdar büyük bir yol ayrımı içerisindedir. Uçak kazasının hemen sonrasında ekip üyelerinin resmi olarak vefat haberinin akabinde aileler soluğu Mete’nin yanında alır.

Mete istemeden de olsa acı haberi verirken ekip üyeleri de aldıkları bu kararı kendileri içerisinde sorgular. İç güvenlik sorgusunu atlatan Serdar, Mete’nin talimatı ile birlikte Ceren’le ilişkisine devam etmek durumunda kalır. Ceren’den öğrendiği kritik bilgiler sonrasında Serdar oldukça öfkelidir.

Teşkilat hangi günler yayınlanıyor? Hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

SİHA saldırısı gerçekleştiren Pascal’ın peşine düşen ekip canla başla çalışmaya devam ederken Serdar da yeni ekip arkadaşlarıyla tanışır. Mete de bu esnada Serdar’ın ekibe dahil olduğunu söylerken ilk tepkiyi Zehra gösterir. Şehit olan mühendislerin kanını yerde bırakmak istemeyen ekip üyeleri de Pascal’ı yakalamaya yeminlidir.

Teşkilat dizisi hangi günler yayınlanıyor?

Teşkilat dizisi Pazar akşamlar TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. 14 Mart Pazar akşamında Teşkilat dizisi 2. yeni bölümü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Teşkilat hangi günler yayınlanıyor? Hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.