Teşkilat ekibinde Serdar artık yok! Ortadan kaybolan Çağlar Ertuğrul korkutuyor!

Altın Kelebek Ödüllerindeki konuşması sonrasında sosyal medyada büyük tepkiler alan Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Serdar’ın bir anda ortadan kaybolması ile olaylar karma karışık bir hale dönerken ekibin bu sürpriz karşısında adeta kanı donacak.

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz baysal Yurtcu’nun yer aldığı Teşkilat dizisinden izleyenleri şok eden bir haber geldi. Son iddialar doğrultusunda Altın Kelebek Ödüllerinde yaptığı konuşma sonrasında sosyal medyada ağır tepkiler alan Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosundan çıkarılacağı ifade edildi.

İlk sezonun hemen ardından yeni sezonda da en çok izlenen diziler arasında yer alan Teşkilat dizisinin oyuncusu Çağlar Ertuğrul son olarak hafta içinde Altın Kelebek Ödüllerinde büyük bir mutluluk yaşamıştı. Partneri Deniz Baysal Yurtcu ile harika bir çizgide devam eden Ertuğrul özellikle de dizideki aksiyon ve heyecan uyandırıcı sahneler ile izleyenlerden de tam not almıştı.

Teşkilat ekibinde Serdar artık yok! Ortadan kaybolan Çağlar Ertuğrul korkutuyor!

Ancak Teşkilat dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Serdar’ın bir anda ortadan kaybolması kafaları karıştırıyor. Libya’da gerçekleştirilen büyük başarının sonrasında Ankara’ya dönen ekip bu sürprizle baş başa kalıyor. Yıldırım’ın yeni hamlesi doğrultusunda Nemesis’in ilk adımı atması zorlu olayların başlangıcını da ateşliyor.

Yıldırım’a karşı büyük bir adım gerçekleştiren ekip kendilerini tüm ülkeyi etkisi altında bırakacak olayların tam da ortasında buluyor. Yıldırım’da büyük planını gerçekleştirmek adına ülkeyi kaosa sürüklemeyi gözünden hiç sakınmıyor.

Teşkilat ekibinde Serdar artık yok! Ortadan kaybolan Çağlar Ertuğrul korkutuyor! - Resim : 2

Ancak tüm bu yaşananlar ile birlikte Serdar bir anda hiç kimsenin haberi olmadan aniden ortadan kayboluyor. Serdar’da geri dönebilmek adına zorlu yolları aşmaya çalışırken tüm ekibin artık başarılı olmaktan başka hiçbir çaresi bulunmuyor.

Teşkilat ekibinde Serdar artık yok! Ortadan kaybolan Çağlar Ertuğrul korkutuyor! ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.