Teşkilat Dizisiyle İlgili İlginç Detay Süpriz Ziyaretle Ortaya Çıktı

Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisiyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Teşkilat dizisinin nerede çekildiği bu ziyaretle belli oldu.

Rekortmen dizi Teşkilat her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Pazar akşamlarının rakipsizi dizisi ile ilgili ilginç bir detay da ortaya çıktı. Teşkilat dizisinin nerede çekildiği belli oldu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın Teşkilat dizisinin setini ziyaret etmesiyle birlikte dizinin çekildiği yer de ortaya çıktı. Ercan, dizinin oyuncusu Gürkan Uygun ile de kısa bir süre sohbet etti.

Teşkilat Dizisi Nerede Çekiliyor?

Teşkilat Dizisi'nin son bölümünün Ankara'da çekildiği alanı ziyaret eden belediye başkanı sürpriz bir paylaşımda bulunarak dizinin hangi mahallede çekildiğini açıkladı.

Ercan paylaşımında, ''Çekimleri Kayı Mahallemizde gerçekleştirilen Teşkilat dizisinin ekibini ziyaret ettik. Oyuncularımıza ve kamera arkası ekibine başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Teşkilat Dizisiyle İlgili İlginç Detay Süpriz Ziyaretle Ortaya Çıktı ile ilgili etiketler Teşkilat dizisi nerede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.