Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul ödülü kaptı! (47. Altın Kelebek Ödülleri)

Teşkilat dizisinde canlandırığı Serdar karakteri ile milyonların takip ettiği isim olan oyuncu Çağlar Ertuğrul Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Çağlar Ertuğrul'a Altın Kelebek'ten ödül geldi. Bu akşam 47.'si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

TEŞKİLAT'IN SERDAR'I ÖDÜLÜ KAPTI!

TRT 1 dizisi Teşkilat'ta Serdar rolünü oynayan başarılı oyuncu Çağlar Ertuğru bu akşam düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi Erkek Ödülü aldı.

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul ödülü kaptı! (47. Altın Kelebek Ödülleri) ile ilgili etiketler Altın Kelebek Çağlar Ertuğrul teşkilat Altın Kelebek Ödülleri Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.