Teşkilat Dizisinin Mete’si Metin Akusta Taburcu Oldu! Diziyi Bırakıyor Mu? Yerine Kim Geliyor

TRT1 kanalının seyircisini ekranlara kilitleyen heyecan dolu dizisi Teşkilat’ın çok sevilen ve ilgi gören karakteri Mete’yi canlandıran 57 yaşındaki usta oyuncu Metin Akusta, geçtiğimiz günlerde, şu anda yaşıyor olduğu Ankara’nın Çankaya ilçesindeki evinde rahatsızlanmış, apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

TRT1 kanalının seyircisini ekranlara kilitleyen heyecan dolu dizisi Teşkilat’ın çok sevilen ve ilgi gören karakteri Mete’yi canlandıran 57 yaşındaki usta oyuncu Metin Akusta, geçtiğimiz günlerde, şu anda yaşıyor olduğu Ankara’nın Çankaya ilçesindeki evinde rahatsızlanmış, apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Teşkilat Dizisinin Mete’si Metin Akusta Taburcu Oldu! Diziyi Bırakıyor Mu? Yerine Kim Geliyor

Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen usta oyuncu, ilk müdahalenin ardından hemen yoğun bakıma alınmıştı. Sevenlerini çok korkutan Akusta’dan günlerdir iyi haberi bekliyorduk ve beklenen iyi haber sonunda elimize ulaştı. 

Senaryo Okuyor! 

Usta oyuncu Metin Akusta’nın birkaç gün önce gözlerini açtığı haberini yakınları, onun sevenleri ile paylaşarak hem Akusta’nın büyük hayran kitlesinin hem de onu merak eden binlerce kişinin içine su serpmiş oldu.

Teşkilat Dizisinin Mete’si Metin Akusta Taburcu Oldu! Diziyi Bırakıyor Mu? Yerine Kim Geliyor - Resim : 2

Hatta değerli oyuncu bununla kalmamış, gözlerini açar açmaz hastane odasında yatağında dinlenirken yeni sezonun senaryosunu da büyük bir heyecanla okuduğu anın karesini, eşi Şafak Özbir sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Teşkilat Dizisinin Mete’si Metin Akusta Taburcu Oldu! Diziyi Bırakıyor Mu? Yerine Kim Geliyor - Resim : 3

Paylaşımına ise şu sözleri eklemeyi ihmal etmemişti: ‘’ Mucizelere inanır mısınız?’’ notunu düşerek büyük bir kitleyi heyecanlandırdı. Ayrıca bu paylaşımının altına binlerce geçmiş olsun mesajı geldi.  

Beklenen Gün Geldi! 

Usta oyuncu Metin Akusta, sonunda tedavisini tamamladıktan sonra taburcu oldu. Güzel eşi ve en büyük destekçisi Şafak Özbir, eşi Akusta ile kızının resmini sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşarak herkesi çok mutlu etti. Şafak Özbir, bu fotoğrafın altına ise ‘’Bana bir bayram verin içinde babam olsun!’’ notunu da ekleyerek takipçilerine duygusal anlar yaşattı. 

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki evine geçerek dinlenmeye çekilen usta oyuncu, bir hafta sonra Teşkilat dizisi setlerine de geri döneceği ve devam eden çekimlere katılabileceği haberini verdiği de Akusta’nın mevcut durumu ile ilgili konuşulanlar arasında yer alıyor. 

Teşkilat Dizisinin Mete’si Metin Akusta Taburcu Oldu! Diziyi Bırakıyor Mu? Yerine Kim Geliyor ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.