Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu'ndan Oğulcan Engin'e olay gönderme

TRT 1’in iddialı yapımı ‘Teşkilat’da ‘Ceren’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan 33 yaşındaki güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile yaklaşık iki yıldır süren birlikteliğini bir ay önce sonlandırmıştı. Eyüboğlu, 27 Temmuz'da ilişkisini bitirdiği eski aşkı Oğulcan Engin'e şoke eden bir göndermede bulundu.

Geçtiğimiz Temmuz ayında, ünlü sanatçı Seda Sayan’ın Sinan Engin'den dünyaya gelen 30 yaşındaki futbolcu ve işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun ilişkisi sonlanmıştı. Oğulcan Engin'dan sürpriz bir şekilde ayrılan oyuncu Ezgi Eyüboğlu, eski sevgilisine flaş bir göndermede bulundu.

 

''BU SORUNUN CEVABI BENDE DEĞİL''


Oğulcan Engin'den bir ay önce sürpriz bir şekilde ayrılan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu konuşulacak açıklamalarda bulundu. All dergisine konuşan oyuncunun açıklamaları bomba etkisi yarattı. Eyüboğlu, “İlişkilerimizi neden bu kadar hızlı tüketiyoruz? Yaşadığımızın değerini mi bilmiyoruz?” sorusuna, “Ben kendi adıma değer bilen, sahip çıkan, emek veren, tüketmeye değil yaşatmaya çalışan biriyim. Onun için bu sorunun cevabı bende değil.” şeklinde cevap verdi.


GÖZLER OĞULCAN ENGİN'E ÇEVRİLDİ

İkili ayrılığın ardından sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkarıp birlikte çekilen tüm karelerini sildiler. Oğulcan Engin, sürpriz ayrılık sonrası sessizliğini koruyor. Engin'in eski aşkının bu göndermesine ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu'ndan Oğulcan Engin'e olay gönderme ile ilgili etiketler Ezgi Eyüboğlu Oğulcan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.