Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu Ankaralıları kızdırdı

TRT1'in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat'da Ceren karakterine hayat veren 33 yaşındaki oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun attığı bir tweet Ankaralı hayranlarını kızdırdı.

Çekimleri Ankara'da devam eden 'Teşkilat' dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 38 bin takipçili Twitter hesabından attığı bir tweetle Ankaralı hayranlarından tepki gördü.

'Teşkilat' dizisi çekimleri için sık sık Ankara'ya giden Ezgi Eyüboğlu, Twitter'dan "Başıma bir şey gelmeyecekse, Ankara'nın en sevdiğim yanı İstanbul'a dönüşü gerçekten" diye yazdı. Eyüboğlu'nun bazı Ankaralı sevenleri ise bu tweete tepki gösterdi.


Ankara doğumlu sinema ve tiyatro oyuncusu Ezgi Şenler, "Başına bir şey gelecek. Görüşeceğimiz günü bekle sen" diyerek meslektaşına takıldı.

Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu Ankaralılar'ı kızdırdı

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Seviyordum seni ama gıcık oldum takipten çıkıyorum" ve "Çok sevmiyorsan tutmayalım" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Eyüboğlu'nun o paylaşımına gelen yorumlardan bazıları...













Teşkilat dizisinin Ceren'i Ezgi Eyüboğlu Ankaralıları kızdırdı ile ilgili etiketler Ezgi Eyüboğlu Ankara Twitter Sosyal Medya teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.