Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı

TRT1'in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Nihat Altınkaya'nın koronavirüse yakalandığının ortaya çıkmasının ardından, dizide Zehra karakterine hayat veren başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu'nun da koronavirüs testi pozitif çıktı.

Dünyayı etkisi altına alan ve dizi setlerini de vuran koronavirüs salgınına ünlü isimler de yakalanıyor. Geçtiğimiz gün TRT'nin Ankara'da çekilen reyting rekortmeni dizisi 'Teşkilat'ta korona paniği yaşandı. Dizide Hulki karakterine hayat veren 41 yaşındaki oyuncu Nihat Altınkaya'nın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın konu alındığı Teşkilat’ta koronavirüs şoku yaşanıyor. Altınkaya'nın aynı dizide başrolü paylaştığı Deniz Baysal Yurtçu'nun da koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı

SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Deniz Baysal Yurtçu, sosyal medya sayfasından sağlık durumunu anlattı:

''Arkadaşlarr :) Haber doğru, covid oldum. Evde 10 günlük karantinadayım. İyiyim, moralim yerinde, sadece koku alamıyorum. Atlatacağım inşallah. Ama gerçekten iyiyim, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız değilim, Barış da benimle bu süreçte. Evde ayrı ayrı takılıyoruz, o negatif çok şükür. En iyi ilaçlardan biri moral. Benim moralim de yerinde...''

 

 

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler teşkilat trt1 Deniz Baysal Yurtcu dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.