Teşkilat Dizisi'nden Bir Başarı Haberi Daha! Rekor Üstüne Rekor! Ünlü Yıldız da Ayrılmadı

Televizyon dizi yapımları arasında geçen kış sezonu çok başarılı bir başlangıç yaparak büyük hayran kitlesine sahip olan Teşkilat Dizisi'nde Çaylar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin yeniden bir dizide daha buluşmasına neden oldu.

Televizyon dizi yapımları arasında geçen kış sezonu çok başarılı bir başlangıç yaparak büyük hayran kitlesine sahip olan Teşkilat Dizisi'nde Çaylar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin yeniden bir dizide daha buluşmasına neden oldu.

Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ile Tuncer Salman gibi ünlü isimlerin bir arada yer alıyor. TRT1'in Milli İstihbarat Teşkilatı destekli olan dizide heyecan dolu dakikalar ve takipçilerine verdiği gizli mesajlar büyük heyecan ve merakla bekleniyor.

Teşkilat Dizisi Eylülde Ekranlarda

 

Teşkilat dizisi 14. bölüm ile beraber önceki haftalarda sezon finali bölümü ile ekranlardaydı. Dizinin üç ay yaz arası sonrasında Eylül'de tekrardan ekranlarda olması heyecanla bekleniyor. Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrıldığı haberi oyuncunun sosyal medya hesabından paylaşımı ile yalan olduğu ortaya çıktı.

Teşkilat Dizisi'nden Bir Başarı Haberi Daha! Rekor Üstüne Rekor! Ünlü Yıldız da Ayrılmadı

 Reytinglerde zirvede olan diziden büyük başarı haberi geldi.  Ali Eyüpoğlu, sevindiren müjdeyi Milliyet Cadde'deki köşesinde yer verdi. TRT1 Genel Müdürü İbrahim Eren ile gerçekleştirdiği sohbetinin ayrıntılarını aktaran Eyüpoğlu Başarılı yapım Teşkilat dizisinin İsrail'e satıldığını ifade etti.

Teşkilat Dizisi Satıldı

 

Eyüpoğlu, köşesinde yazdığı haberde bu başarıyı şu ifadeler ile anlattı. ''Teşkilat İsrail'e satıldı. Bu kanallar ile beklenilen başarı sağlandığı TRT yönetimi hedeflerini büyüttü. Eren ile başarılı ekibi, TRT'yi alanında global bir oyuncu yapmak adına bir dizi proje geliştirdi. Türk istihbarat ajanlarının yurt dışı gerçekleştirdiği operasyonları anlatan sevilen dizi Teşkilat İsrail'e satılma konusu bu misyonun bir parçası değildi, ama oda gerçekleşti.

Teşkilat dizisi sezonu büyük başarı ile kapattı. Yeni sezonunda Çağlar Ertuğrul'da yer almaya devam edecek oyuncunun diziden ayrılması ile çıkan haberler asılsız olduğu da bu şekilde anlaşılmış oldu. Teşkilat Eylül ayında aksiyon dolu sahneleri ile yeniden ekranlarda olacak.

Teşkilat Dizisi'nden Bir Başarı Haberi Daha! Rekor Üstüne Rekor! Ünlü Yıldız da Ayrılmadı ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.