Teşkilat dizisinden ayrılan 'Mete Başkan' Mesut Akusta'dan duygusal veda

Teşkilat dizisinde 'Mete Başkan' karakterini canlandıran 58 yaşındaki oyuncu Mesut Akusta, dizinin 40. bölümüne senaryo gereği ölerek veda etti. Akusta, diziden ayrıldıktan sonra Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulunarak birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkür etti.

TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan, başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın yer aldığı Teşkilat dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta diziye veda etti.

Usta oyuncu, Instagram hesabından bir paylaşıda bulunarak "Başından sonuna kadar çok severek yer aldığım Teşkilat dizi projesinde birlikte çalışma fırsatı bulduğum; dizimizin yaratıcıları yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'a yapım aşamasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, yönetmenlerimize, senaristlerimize, aynı seti paylaşmaktan heyecan duyduğum tüm oyuncu arkadaşlarıma ve bu çalışmamızı karşılıksız bırakmayan izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Yeni projelerde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Teşkilat dizisinden ayrılan 'Mete Başkan' Mesut Akusta'dan duygusal veda


Dizinin diğer başrolü Deniz Baysal Yurtçu da Akusta'nın paylaşımına ''Canım başkanım. Seni çok seviyorum Mesut abim. Tekrar tekrar çalışmak üzere'' yorumunda bulundu.

Oyuncu Mehmet Usta da ''Seninle çalışmak büyük zevkti abim. Nice güzel işlere. Yolun hep açık olsun. Sevgilerle'' dedi.

 Teşkilat dizisinden ayrılan 'Mete Başkan' Mesut Akusta'dan duygusal veda - Resim : 2

40. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mesut Akusta, rolü gereği ölerek diziden ayrıldı. Dizide; Hava savunma sistemlerinin SİHA'ları tespit etmesiyle SİHA'lar geri çekilmek zorunda kaldı. Korumasız kalan ekipten Serdar, Halit, Hulki ve Hakkı teröristlerle çatışırken diğer yanda Zehra, Pınar ve Sermet, Mete Başkan'ı hayatta tutabilmek için Ankara'ya yetiştirmeye çalıştı. Özel harekatın gelişiyle ekip cendereden çıkmayı başardı ancak, bu sırada Mete Başkan hayata gözlerini yumdu. Mete Başkan'ın ölümüyle derin bir üzüntü yaşayan ekip, büyük bir operasyon başlattı. Ekip bu suikaste karışan kim varsa hepsini tek tek ortadan kaldırmak ve Mete Başkan'ın intikamını almak için harekete geçti. Bu durum, Tövbekar'a da tövbesini bozdurdu. Yapılan operasyonların haberini alan Yıldırım sıranın kendisine geldiğini düşünerek önlem almaya çabaladı.

Teşkilat dizisinden ayrılan 'Mete Başkan' Mesut Akusta'dan duygusal veda

 

 

Teşkilat dizisinden ayrılan 'Mete Başkan' Mesut Akusta'dan duygusal veda ile ilgili etiketler Sosyal Medya teşkilat mesut akusta mete başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.