Teşkilat dizisinde sürpriz ayrılık gerçekleşiyor! Zehra'nın Mektubuna Başkan'ın cevabı ne olacak?

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat yeni bölümleri ile yine dikkat çekiyor. Başrol oyuncularından Deniz Baysal'ın canlandırdığı Teşkilat Zehra karakterinin Halit Başkan'a bıraktığı mektup bölüme damga vurdu. Dizinin takipçileri bu veda mektubu sonrası Deniz Baysal diziden ayrılıyor mu sorusunu sordurdu.

Deniz Baysal Yurtçu'nun oynadığı Teşkilat Zehra karakteri başına gelen kötü olaylar sonrası Halit Başkan'a veda mektubu bırakır. Dizisinin takipçilerinin akıllarında soru işaret bırakmasına neden olan bu sahne internette Teşkilat Zehra ayrılıyor mu, Deniz Baysal Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu sorularını araştırmaya itti.

Çağlar Ertuğrul ve Mesut Akusta'nın da oyuncu kadrosunda yer aldığı TRT 1 dizisi Pazar akşamları ekrana geliyor. Kemik bir izleyici kitlesine sahip olan başarılı yapımın son bölümünde Deniz Baysal Yurtçu'nun oynadığı Zehra karakteri bir mektup bırakıyor. Halit Başkan'a bırakılan veda mektubunda "Ayrılık vakti geldi. Kızımı hem annesiz hem babasız bırakabileceğimi sanmıyorum. Bu benim görebimi de layığıyla yerine getirtmeme mani olacak. Son karar elbet sizin ancak lütfen istemeyerek de olsa bu kutsal vazifeden affımı kabul edin" ifadeleeri vardı.

Teşkilat Zehra'nın veda mektubu akıllarda soru işareti oluşmasına neden oldu.

71232880-460038844868482-7068660713010998405-n.jpg

DENİZ BAYSAL YURTÇU KİMDİR?

5 Nisan 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

İlk öğrenimini İzmir'de Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünde gördü.

Deniz Baysal Yurtçu kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Teşkilat'ın en rasyonel üyesi Zehra

10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 'Bitmeyen Şarkı' adlı dizide yaşadı. 'Aşk, Ekmek, Hayaller' dizisinde oynadığı Karaca Yılmaz rolüyle geniş kitlelerce tanındı.

Teşkilat dizisinde sürpriz ayrılık gerçekleşiyor! Zehra'nın Mektubuna Başkan'ın cevabı ne olacak? ile ilgili etiketler TRT 1 teşkilat zehra ayrılıyor mu teşkilat zehra deniz baysal kimdir deniz baysal yurtçu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.