Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? TRT 1 Teşkilat oyuncu kadrosunda kimler var?

TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizilerinden Teşkilat izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. MİT destekli bir yapım olan ve İHA/SİHA teknolojisindeki son yeniliklerin yer alacağı Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri de merak ediliyor. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan olan MİT destekli yapım Teşkilat dizisi sonunda izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Dünyada birçok benzeri bulunan ve onlarla rekabet edecek güçte bir yapım olan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu da adeta göz kamaştırıyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntülerle beraber MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmelerinde yer alacağı Teşkilat dizisi izleyenlerle buluşuyor.

Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? TRT 1 Teşkilat oyuncu kadrosunda kimler var?

TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın oynadığı Teşkilat dizisi 1. bölümü ile 7 Mart 2021 Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında başlıyor.

TEŞKİLAT OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın yer aldığı Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda; Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin gibi usta isimler bulunuyor.

Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? TRT 1 Teşkilat oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Çağlar Ertuğrul - Serdar,
Deniz Baysal - Zehra,
Ezgi Eyüboğlu - Ceren
Tuncer Salman - Hakkı Dayı
Mesut Akusta - Mete,
Ezgi Şenler - Pınar
Eneshan Nalbant
Atılay Uluışık
Nihat Altınkaya - Hulki
Mehmet Usta - Zayed Fadi
Serdar Yeğin - Uzay
Pervin Ünalp
Bora Karakul
Volkan Polat Yiğit
Erdem Alpyürük
Hilal Anay
Mert Karabulut
Feray Darıcı
Ahmet Uğur Say - Gürcan
Yavuz Bingöl - Adem Seyhan

Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? TRT 1 Teşkilat oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler teşkilat Teşkilat dizisi Teşkilat oyuncu kadrosu Teşkilat karakterleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.