Teşkilat Dizisi Ara Verdi Ama Büyük Bir Başarı Haberi geldi! Genel Başkan Açıkladı

İlk bölümüyle güzel giriş yapan teşkilat dizisi Pazar günleri her akşam saat 20:00’de yayınlanan teşkilat dizisi 14.bölümüyle sezon finali verdi.

İlk bölümüyle güzel giriş yapan teşkilat dizisi Pazar günleri her akşam saat 20:00’de yayınlanan teşkilat dizisi 14.bölümüyle sezon finali verdi.

Oldukça başarılı olan teşkilat dizisinde bomba bir gelişme yaşandı. Teşkilat dizisinin kadrosu ve dizideki bomba gelişmesi hakkında açıklamalar oldukça ilgi çekiyor.

Teşkilatın Kadrosu

 

TRT 1 de yayınlanan ilk bölümünden beri reytingi yüksek olan teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul (Serdar), Deniz Baysal Yurtçu (Zehra), Mete Akusta (Mete Başkan) yer alıyor. Kadroda ayrıca, Mehmet Usta (Fadi), Yavuz Bingöl Tuncer Salman (Hakkı dayı) de rol alan isimlerdendir.

 

Ezgi Şenler (Pınar), Ezgi Eyüboğlu (Ceren) ve Ahmet Uğur Say (Gürcan) başarılı oyuncular yer alıyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu en son yer aldıkları Fazilet’in kızları dizisinden yıllar sonra tekrardan teşkilat dizisinde beraber aynı dizide rol aldılar dizide fazla anlaşamayan ikili seyircileri güldürüyor. Teşkilat dizisi günden güne seyircilerin beğenisini kazanıyor.

 Teşkilatta Bomba Gelişme

 

Yönetmenliğini Hakan Kırvavaç (Ketche) üstlenen başarılı dizi günden güne reytingleri üstte tutmaya devam ediyor, dizinin farklı ülkelerde çekim yapmaya devam etmesi izleyiciler tarafından büyük bir beğeni kazandı. Teşkilat dizisinde beş kişilik Türk ajanlarından oluşan istihbaratçıların yalan ölüm haberi ile gizli görevde yer alan Türk ajanları Fadi denen teröristi ele geçirmek için nefes kesen operasyonlarda yer alıyorlar.

Çağlar Ertuğrul’un Serdar karakterine veda edeceği iddialar arasında fakat Çağlar Ertuğrul’un geçmiş günlerde sosyal medyadaki paylaşımı ayrılık haberlerinin doğru olmadığını paylaşım yaparak yalanladı geçtiğimiz günlerde teşkilat dizisinden bomba bir gelişme geldi. Ali Eyüboğlu sürpriz gelişmeyi TRT 1 ‘in genel başkanı olan İbrahim Eren ile olan konuşmasında Ali Eyüboğlu teşkilat dizisinin İsrail’e satıldığı hakkında ipuçları verdi.

Teşkilat Dizisi Ara Verdi Ama Büyük Bir Başarı Haberi geldi! Genel Başkan Açıkladı ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.