Teşkilat 51. bölüm izle

Teşkilat 51. bölüm ile TRT 1 ekranlarında. Pazar akşamlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin son bölümünde; İstanbul’da yaşanan patlamayla ekip tehlikeli bir operasyonun içerisinde kalacaktır. İşte, Teşkilat 51. bölüm full izle linki…

Teşkilat 51. bölüm ile Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında. Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Teşkilat son bölümünde; İstanbul’da meydana gelen patlama sonrasında ekip tehlikeli bir operasyonun içerisinde kalmıştır.

TEŞKİLAT 51. BÖLÜM ÖZETİ

İstanbul’da yaşanan patlamaların ardından kendini tehlikeli bir operasyonun ortasında bulan ekibimiz, bir yandan faillerin peşindeyken diğer yandan Celine üzerinden David Hartley ile temas kurmak için Ömer’in içinde olduğu bir yanaşma operasyonu başlatır.

Teşkilat 51. bölüm izle

Tüm bunların yanında, teşkilata dönmeyi seçen Zehra’nın ekibe tekrar katılması hiç de kolay olmayacaktır. Zehra’yı zor sınavlar beklemektedir. Mahallede cesedin bulunmasıyla gelişen süreçte ise işleri çıkmaza sürükleyecek bir durum yaşanır. Efkar ve Korkut, hedeflerine doğru yol almak için plan yaparken, durumu tersine çevirecek bir tehditin kendilerine yaklaştığından habersizdir.

TEŞKİLAT 51. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Teşkilat 51. bölüm izle ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.