Teşkilat 5. bölüm izle!

Teşkilat 5. bölüm full izlenmek için yayında. 4 Nisan 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 5. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Teşkilat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 5. bölüm ile 4 Nisan Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisinin son bölümünde Ekibin başarılı operasyonu ile morali oldukça bozuk olan Zayed Fadi intikam peşindedir. Bunun içinde ilk olarak Serdar’ı göze kestirir.

TEŞKİLAT 5. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun yer aldığı Teşkilat dizisi 5. bölüm ile TRT 1 ekranlarında izleyenleri ile buluştu.

Serdar’ın Berlin’den çıkıp çıkmadığını öğrenmek için adamlarını seferber eden Zayed Fati, büyük bir tuzağın içerisine düşmek üzeredir. Ekipte elde ettiği istihbaratla Fadi’nin provokasyonlarını önlemek adına harekete geçerken Serdar ve ekibin Berlin’i terk etmeyerek tüm planları alt üst etmesi, Ceren’i oldukça zor duruma sokar.

Teşkilat 5. bölüm izle!

Ceren artık bundan sonra Fadi’ye yeniden kendisini kanıtlamak durumunda kalacaktır. Fadi’nin adamlarının desteği ile Neo-Nazi grupları Berlin’de gurbetçi Türklere saldırı düzenler. Ekip bu saldırıların önüne geçmek adına tehlikeli bir oyunun içerisine dalış yapar.

Serdar farklı bir kimlikle Neo-Nazilerin içine sızarken bu zorlu görevde geçmiş travmalarının etkisinden kurtulamaz. Gurbetçi Türklere karşı provokasyonlara engel olmaya çalışan ekip, uluslar arası bir krizin içerisine doğru sürüklendiğinin farkında bile değildir.

Teşkilat 5. bölüm izle! ile ilgili etiketler Teşkilat 5. bölüm Teşkilat son bölüm teşkilat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.