Teşkilat 3. Yeni Bölüm Fragmanı izle

Teşkilat 3. bölüm fragmanı için geri sayım başladı. 14 Mart akşamında TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından sıkı bir takipte. Peki, Teşkilat 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarında 14 Mart Pazar akşamında yayınlanan Teşkilat dizisi 2. son bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı ve gelecek hafta 21 Mart Pazar akşamında yayınlanacak olan Teşkilat 3. yeni bölüm fragmanı içinde heyecanlı bekleyiş başladı.

TEŞKİLAT 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevgilisi Ceren’den büyük bir darbe alan ve diğer yandan da nasıl bir kumpas içerisinde olduğunu düşünmeye başlayan Serdar büyük bir yol ayrımı içerisindedir. Uçak kazasının hemen sonrasında ekip üyelerinin resmi olarak vefat haberinin akabinde aileler soluğu Mete’nin yanında alır.

Teşkilat 3. Yeni Bölüm Fragmanı izle

Mete istemeden de olsa acı haberi verirken ekip üyeleri de aldıkları bu kararı kendileri içerisinde sorgular. İç güvenlik sorgusunu atlatan Serdar, Mete’nin talimatı ile birlikte Ceren’le ilişkisine devam etmek durumunda kalır. Ceren’den öğrendiği kritik bilgiler sonrasında Serdar oldukça öfkelidir.

SİHA saldırısı gerçekleştiren Pascal’ın peşine düşen ekip canla başla çalışmaya devam ederken Serdar da yeni ekip arkadaşlarıyla tanışır. Mete de bu esnada Serdar’ın ekibe dahil olduğunu söylerken ilk tepkiyi Zehra gösterir. Şehit olan mühendislerin kanını yerde bırakmak istemeyen ekip üyeleri de Pascal’ı yakalamaya yeminlidir.

Teşkilat 3. Yeni Bölüm Fragmanı izle ile ilgili etiketler teşkilat teşkilat 2. bölüm fragmanı teşkilat yeni bölüm tanıtım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.