Teşkilat 16. bölüm fragmanı ön izleme!

Teşkilat 16. bölüm fragmanı izle! Teşkilat 16. bölüm fragmanı takipçiler merak ediliyor. 26 Eylül Pazar akşamı dizinin son bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Peki, Teşkilat 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 16. bölüm fragmanı izle takipçiler tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul’un rol aldığı Teşkilat 16. yeni bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TEŞKİLAT 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MİT binasına uçakla yapılması planlanan saldırıyı engelleyen Serdar, o günden beri ortadan kaybolmuştur. Aradan geçen süreçte her yerde Serdar’ı arayan ekip nihayet kayıp arkadaşlarının izine Polonya’da rastlayıp harekete geçer. Zor durumdaki Serdar’ın yardımına hiç beklenmedik biri yetişir ancak Serdar’ın herkesi derinden etkileyecek büyük bir sorunu vardır. Diğer yandan ekibin tanışması gereken yeni biri vardır: Halit Başkan

Teşkilat 16. bölüm fragmanı ön izleme!

Şirket, Fadi’nin ölümünün ardından Türkiye’nin içinde bulunduğu 6. Bölge’ye yeni bir isim seçer. Bu kişi Halit Başkan'ın da yakından tanıdığı aralarında geçmiş bir husumet bulunan Yıldırım’dır. Yıldırım’ın ilk görevi son yıllarda sondaj faaliyetlerine büyük hız veren Türk devletine dünya kamuoyu önünde bir ders vermektir.

Teşkilat 16. bölüm fragmanı ön izleme! ile ilgili etiketler Teşkilat yeni bölüm fragmanı teşkilat 16. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.