TESK Başkanı Palandöken: Bayram cirosunun 25 milyar lira olmasını bekliyoruz

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram hareketliliğinden dolayı esnafların 25 milyar liralık ciro beklediğini belirtti.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken, yazılı açıklamasında, esnafın en çok özel günler ve bayramlarda yüzünün güldüğünü belirtti.

Otobüs, tren ve uçak bilet fiyatlarının artmasının şehirlerarası yolculuk sayısını azaltabileceğine işaret eden Palandöken, buna karşın şehirlerde bayram hareketliliğinin şimdiden başladığını vurguladı. Palandöken, şunları kaydetti:

HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜN VAR

Salgından da yavaş yavaş kurtulmak üzere olduğumuz için geçmiş birkaç bayrama nazaran bu bayramdan esnafımız umutlu. Bu yıl 25 milyar liralık beklediğimiz ciro yüzlerce sektördeki esnafımızın yüzünü güldürecek. Vatandaşlarımız da merdiven altı ürün satanları değil, bildiği ve güvendiği esnafı tercih etmeli. Piyasada fiyat dengesizliği yaşansa da esnafımızda her bütçeye uygun ürün var.

TESK Başkanı Palandöken: Bayram cirosunun 25 milyar lira olmasını bekliyoruz ile ilgili etiketler tesk bendevi palandöken
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.